Selectează o Pagină
Termeni și condiții

Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare ale Platformei (astfel cum este definită mai jos) de către persoanele care accesează această Platformă.

Puterea obligatorie a acestor condiții de utilizare

Aceste condiții de utilizare sunt acceptate de dumneavoastră prin simplul fapt al accesării și/sau a utilizarii site-ului, reprezentând acordul de voință dintre dumneavoastră și noi în legătură cu utilizarea site-ului. Daca una dintre prevederile acestui act se vădește a fi nulă sau invalidă, toate celelalte rămân valabile, pe cât posibil.

Termeni și Condiții specifice

eMulte.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile. În acest sens, aceste condiții se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. Accesul site-ului și/sau utilizarea oricărei funcționalități a paginii https://www.emulte.ro reprezintă acordul și asumarea dvs. de a respecta în integralitate Termenii și Condițiile.

Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse acestor Termeni și Condiții puteți înceta utilizarea Platformei.

eMulte.ro își propune să informeze publicul cu privire la aspecte educative în domeniul criptomonedelor, de interes general prin intermediul unor articole și materiale scrise pe înțelesul celor care nu sunt specialiști. Toate articolele, materialele, informațiile și/sau orice alte date disponibile pe https://www.emulte.ro, în newsletter-ul nostru, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs sau serviciu care este realizat sau pus la dispoziție de către eMulte.ro, nu reprezintă o  activitate de consultanță și nu poate angaja sub nicio formă și în fața niciunei persoane fizice sau juridice ori autorități răspunderea eMulte.ro.

Materialele și informațiile noastre sunt realizate pentru situații standard și nu sunt adaptate vreunei situații particulare. De aceea, înainte de a aplica la situația dvs. particulară, orice informații disponibile pe sau puse la dispoziție de https://www.emulte.ro trebuie să cereți părerea unui specialist relevant pentru activitatea dvs.

De asemenea, datorită specificului a ceea ce oferim publicului, eMulte.ro nu poate oferi garanții cu privire la acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori a serviciilor furnizate de sau prin Platformă.

eMulte.ro nu este răspunzatoare în nicio măsură, pentru niciun prejudiciu, de orice natură ar fi acesta, legat de sau rezultat din folosirea articolelor, materialelor, informațiilor sau a oricăror altor date disponibile pe sau făcute disponibile prin Platformă, respectiv cuprinse în newsletter-ul nostru, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de către https://www.emulte.ro.

Site-ul folosește cookies pentru îmbunătățirea serviciilor. Acestea permit accesul mai lesnicios la resursele site-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate site-urile.

Nu putem garanta acuratețea și prezența paginilor afișate de browser-ul dumneavoastră, nici comunicarea între nodurile de Internet. De aceea, nu putem fi făcuți responsabili pentru niciun fel de daune, cauzate direct sau indirect de funcționarea site-ului, și nici de disfuncționalitățile site-ului.

Link-urile către alte pagini sau adrese de internet sunt informații publice. Acestea au fost selectate, dar eMulte.ro nu își asumă răspunderea pentru utilitatea sau acuratețea acestor site-uri. eMulte.ro nu este afiliat cu deținătorii acelor site-uri, iar orice excepții vor fi menționate expres sau vor fi evidente (ex. bannere).

eMulte.ro nu răspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, cauzate de accesarea, descărcarea sau utilizarea acelor site-uri.

Definiții

Conținutul

înseamnă orice articole, imagini foto și/sau video, denumiri, comentarii la articole și orice alte date disponibile pe sau prin https://www.emulte.ro, respectiv conținute în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de https://www.emulte.ro.

Utilizator

înseamna orice persoană care accesează https://www.emulte.ro și/sau utilizează în orice mod materialele, informațiile sau orice alte date disponibile pe sau prin https://www.emulte.ro, respectiv conținute în newsletter-ul nostru, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de https://www.emulte.ro.

Platformă

eMulte.ro – Totul despre Bitcoin, criptomonede si NFT-uri

Drepturile de proprietate intelectuală

întregul conținut al Platformei este proprietatea exclusivă a eMulte.ro.

Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decat cele permise expres prin prezenții Termeni și Condiții sau de un alt contract încheiat expres și în scris între eMulte.ro și dvs.

Reclamații

Pentru cereri, sugestii, întrebări și reclamații cu privire la Platformă, vă rugăm să accesați pagina Contact.

Primește cele mai importante știri din domeniu. Abonează-te acum!

PARTENERI MEDIA

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru cele mai importante știri din lumea criptomonedelor.

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe cele mai populare rețele de socializare cât și pe canalul de Telegram!