Selectează o Pagină
Cum să minezi eficient Darksteel în MIR4
0 Comentarii

Articol de Andreea Pop

septembrie 14, 2021

Darksteel este principala resursă pe care jucătorii trebuie să o exploateze în MIR4 pentru a obține un profit. Cu ajutorul acestui ghid vei învăța cum să acumulezi Darksteel (DS) și vei afla cele mai bune locații pentru minarea acestuia.

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor ar trebui considerată o activitate cu risc ridicat. Vă rugăm să faceți propria diligență înainte de a lua orice decizie de investiție. eMulte.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice pierdere suferită, pretinsă sau altfel, în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut pe care l-ați citit pe website.

Cum să minezi DS în MIR4? 5 metode de succes!

Darksteel este principala resursă care îți permite să câștigi în timp ce te joci MIR4. Dacă ajungi la nivelul 40, vei fi capabil sa topești Darksteel si să obții DRACO, tokenul din joc. Acest token poate fi tranzacționat ulterior și transformat in bani reali!

1. Acumulează DS făcând misiuni (Quests)

Cel mai rapid mod de a obține DS este acela de a face misiuni. Acceptați întotdeauna misiunile care se repetă și care oferă recompense în DS.

2. Exploatare în Bicheon Valley

Bicheon Valley este unul dintre cele mai bune locuri pentru a mina Darksteel în MIR4. Odată ce ajungi la nivelul 20, vei debloca sistemul Valley.
a) Deschide harta globală dând click pe numele locației tale curente în dreapta sus (lângă butonul Channel).
b) Selectează Bicheon Area, apoi Bicheon Valley. Acum poți selecta o zona specifica din Bicheon Valley, de la 1F la 4F (nivele de dificultate).

Ca sa ajungi in zona minelor, va trebui sa cauți în meniu „Gathering Grounds and Quarry” iar apoi să selectezi „Darksteel Mining Site”.
De reținut: la nivelul 4F vei descoperi mine care îți vor oferi mai mult DS decat minele de la nivelul 1F. Nivelul de dificultate contează enorm la acest capitol!

3. Minează DS în Magic Square

O altă locație pentru a mina DS este Darksteel Chamber, o cameră plină cu mine Darksteel din Magic Square (MS). Magic Square este accesibil după ce ai terminat o misiune de nivelul 24. Ca să accesezi această locație, trebuie sa doar să mergi la Portal și apoi să selectezi Magic Square. MS este compus din mai multe camere. Te poți muta dintr-o cameră într-alta la fiecare cinci secunde, dar de fiecare dată vei fi teleportat într-o cameră aleatorie (random).

Pentru Magic Square – ai la dispoziție în fiecare zi 2 bilete (Magic Square Tickets) a cate 30 de minute fiecare, așa că profită la maximum de ele.

În ambele locații (Bicheon Valley și Magic Square), aveți foarte mare grijă la PK (Player Kill).

4. Daily Tasks – Sarcini zilnice

Sarcinile zilnice sunt destul de simplu de făcut, iar anumite sarcini îți pot oferi o cantitate frumoasă de Darksteel drept recompensă. Acestea pot fi sarcini mici, cum ar fi îmbunătățirea unui echipament (enhance, enchant, etc).

5. Unlock achievements – Deblochează realizări

În afară de daily tasks, poți primi recompense în Darksteel prin deblocarea realizărilor în joc. Acestea vor fi deblocate în mod natural pe măsură ce continui să joci jocul.

Tips & Tricks

1. Acceptă doar misiuni repetabile care îți oferă Darksteel atunci când sunt finalizate. Misiunile repetabile din zonele de nivel superior oferă cantități mai mari de Darksteel. Aceste misiuni pot fi repetate de trei ori pe zi și poți obține recompensele de fiecare dată.

 • Nu uita că poți face doar 30 de misiuni la fiecare resetare a serverului.
 • Acordă prioritate misiunilor de la nivelurile superioare cu recompense în Darksteel!
 • Activează funcția „Auto” atunci când ești AFK!

2. Caută minele de DS mai rare. Fiecare mină de Darksteel are de fapt o anumită raritate bazată pe culoarea ei. Acest lucru poate afecta cantitatea de Darksteel pe care o vei obține:

 • Common (Gri/Albă): 25-30 DS
 • Uncommon (Verde): 35-40 DS
 • Rare (Albastru): 45-60 DS
 • Epic (Roșu): 100-150 DS
 • Legendară (Galbenă): 150-200 DS

3. Mărește spațiul de stocare alocat de la 150 la 200!

Poți face acest lucru în câțiva pasi:

 • Accesează „Shop” din meniul de sus
 • Accesează „Common Product”, apoi „Consumable”.
 • Alege „50-slot Bag Expansion Ticket I” pentru a mări spațiul de stocare de la 150 la 200. Toată distracția te va costa 200.000 coopers.
 • La nevoie, poți opta pentru un alt bilet „50-slot Bag Expansion Ticket II” pentru a mări spațiul de stocare de la 200 la 250. De această dată, te va costa 1.000.000 coopers.

Nu poți opri lucruri precum Bitcoin. Va fi peste tot iar lumea va trebui să se conformeze.

John McAfee, fondator McAfee Antivirus

„Bitcoin este un tur de forță tehnologic.”
Bill Gates, fondator Microsoft

„Criptomonedele ocolesc controlul valutar. Banii de hârtie vor dispărea. Criptomoneda este un mod mult mai bun de a transfera valori decât o bucată de hârtie, asta este sigur. „
Elon Musk, fondator SpaceX si Tesla

„Bitcoin este un aur mai valoros decât aurul pe care îl știe toată lumea.”
Tyler Winklevoss, fondator Gemini Exchange

CITEȘTE ȘI..

Cum să câștigi bani jucând MIR4 (MMORPG Blockchain Game)

Cum să câștigi bani jucând MIR4 (MMORPG Blockchain Game)

MIR4 este un nou joc RPG multiplayer care a fost lansat la sfârsitul lunii August 2021. Cu toate acestea, acest joc nu este acel MMORPG pe care îl știi tu, gen World of Warcraft. MIR4 este un joc bazat pe tehnologia blockchain, un joc în care jucătorii pot extrage...

Artista Tammy Lovin a lansat un nou NFT pe platforma Rarible

Artista Tammy Lovin a lansat un nou NFT pe platforma Rarible

Unul dintre artiștii avangardiști ai momentului, Tammy Lovin, a anunțat pe grupul de Telegram NFT (Non-fungible token) Romania că opera de artă care a fost prezentă în galeria de NFTs, la conferința Bitcoin Miami 2021, este acum listată pe platforma Rarible....

Ce este Bitcoin și de unde se poate achiziționa?

Ce este Bitcoin și de unde se poate achiziționa?

În acest articol vom explica două lucruri esențiale pentru cei care nu sunt familiarizați cu lumea criptomonedelor: ce este Bitcoin și care este cea mai folosită platformă de tranzacționare a criptomonedelor. Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor ar trebui...

Citește cele mai importante știri din lumea criptomonedelor!

PARTENERI MEDIA

TELEGRAM NFT ROMANIA

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe cele mai populare rețele de socializare cât și pe canalul de YouTube!