Selectează o Pagină
Cum să câștigi bani jucând MIR4 (MMORPG Blockchain Game)
0 Comentarii

Articol de Andreea Pop

septembrie 14, 2021

MIR4 este un nou joc RPG multiplayer care a fost lansat la sfârsitul lunii August 2021. Cu toate acestea, acest joc nu este acel MMORPG pe care îl știi tu, gen World of Warcraft. MIR4 este un joc bazat pe tehnologia blockchain, un joc în care jucătorii pot extrage criptomonede și le pot vinde pe piață făcând bani in lumea reală.

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor ar trebui considerată o activitate cu risc ridicat. Vă rugăm să faceți propria diligență înainte de a lua orice decizie de investiție. eMulte.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice pierdere suferită, pretinsă sau altfel, în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut pe care l-ați citit pe website.

Cum să câștigi jucând MIR4?

La fel ca și alte jocuri NFT, cum ar fi Axie Infinity sau Plant vs. Undead, jucătorii MIR4 pot mina criptomonede direct in joc. În MIR4, jucătorii extrag Darksteel(DS) prin „mineritul” propriu-zis al acestuia în joc iar Darksteel poate fi schimbat în DRACO prin procedeul de Smelting (topire).

Rata de schimb actuală este de 100.000 Darksteel = 1 DRACO (plus o mică taxă platită în DS)

Cu toate acestea, pe măsură ce se extrage tot mai mult Darksteel în joc, cantitatea necesară de Darksteel pentru a topi DRACO crește. În loc de MetaMask, jocul are propriul lui portofel numit WEMIX wallet, un portofel decent în care poți stoca DRACO. Mai apoi, DRACO pot fi schimbat în WEMIX utilizând platforma Bithumb.

Ce este DRACO în MIR4?

DRACO este criptomoneda din joc, și îți va permite să muți, să stochezii, să tranzacționezi sau să achiziționezi active din joc în afara acestuia.

Potrivit creatorilor MIR4 WeMade Co, DRACO este „o monedă cu un nou concept care permite ca activele din joc să fie schimbate, stocate, vândute și achiziționate în mod liber în afara jocului. Valoarea intrinsecă a monedei este garantată prin valoarea resurselor derivate din joc”. Jucătorii pot „topi” Darksteel (prescurtat DS in-game) în DRACO la un raport de 100.000 DS la 1 DRACO, plus o mică taxă plătită în Darksteel.

Cantitatea necesară de Darksteel necesară pentru a topi DRACO va crește zilnic, în funcție de numărul total de Darksteel extras în joc. Numărul total de monede DRACO care pot fi topite este, de asemenea, limitat în funcție de capacitatea totală de emitere. Acest lucru va permite DRACO să își păstreze valoarea reală și să ofere o utilizare economică în alte jocuri viitoare, dincolo de MIR4.

Cum se exploatează Darksteel în MIR4

Darksteel este o resursă din joc care poate fi obținută prin minerit sau prin rezolvarea anumitor misiuni. Jucătorii vor trebui să mineze literalmente această resursă în peșteri cu un târnăcop. Cea mai bună parte este că aspectul de minerit poate fi automatizat doar făcând clic pe modul „Auto”.

Cum să obțineți DRACO în MIR4 prin minerit și topirea DS-ului?

1. Instaleaza MIR4 pe dispozitivul tau.
Jocul MIR4 este disponibil pentru Steam/PC, Android și iOS. Link catre site-ul oficial: MIR4

2. Atinge nivelul 40
Va trebui mai întâi să ajungi la nivelul 40 înainte de a începe să extragi Darksteel și să te bucuri de avantajele acestui joc.

3. Acumulează 100.000+ Darksteel
Indeplinirea anumitor misiuni și mineritul te vor ajuta sa acumulezi DS! Poți extrage Darksteel intrând în minele concepute pentru acesta (Darksteel Mining Sites).
Nu uita! Cantitatea de Darksteel necesară pentru topire poate crește oricând!

Cât Darksteel este necesar pentru a topi DRACO?

Jocul are un algoritm numit DERBY sau Daily Exchange Rate By Yeild (rata de schimb zilnică în funcție de randament). Aceasta este rata de schimb a Darksteel-ului pe DRACO și se calculează pe baza Fixed (100.000 Darksteel) + Yield (totalul DS-ului cumulat extras până în ziua anterioară schimbului).

DERBY este actualizat automat și anunțat în fiecare zi la ora 00:00 UTC+8. Există, de asemenea, o limită zilnică de topire de 1.000.000 de monede DRACO și o limită de aprovizionare totală de 1.000.000.000 de monede DRACO.

Cum să vinzi DRACO prin intermediul portofelului WEMIX?

După ce ai reușit să convertești cu succes Darksteel în DRACO prin intermediul Market-ului din joc, iată cum îl poți comercializa pe piață:

  1. Accesează portofelul WEMIX
  2. Accesează WEMIX DEX (Decentralized Exchange)
  3. Pune un ordin de vânzare pentru DRACO ca să obții WEMIX CREDIT
  4. Schimbă WEMIX CREDIT cu WEMIX Token (raport de schimb 1:1 plus o mică taxă de schimb)
  5. Transferă WEMIX către Bithumb sau BiKi
  6. Transformă WEMIX în altă criptomonedă
Cât de mult poți câștiga în MIR4?

Acum că ai înțeles cum să extragi Darksteel, cum să-l convertești în DRACO și să-l tranzacționezi cu WEMIX pe piață, cât de mult poți câștiga de fapt jucând MIR4?

Sincer, este dificil de estimat pentru moment, deoarece jocul este încă foarte nou. Cu toate acestea, poți verifica prețul actual pentru tokenul DRACO și valoarea DERBY pentru a îți face o idee despre cât de mult poți câștiga din vânzarea tokenilor obținuți în joc, aici: Preț DRACO.

Există o mulțime de modalități de a îți crește câștigurile și rata de minerit în MIR4. Vom avea câteva tips & tricks despre cum să îți îmbunătățești capacitățile de play-to-earn pe MIR4 în ghidurile viitoare, așa că rămâni pe fază pentru următorul articol legat de acest joc!

Nu poți opri lucruri precum Bitcoin. Va fi peste tot iar lumea va trebui să se conformeze.

John McAfee, fondator McAfee Antivirus

„Bitcoin este un tur de forță tehnologic.”
Bill Gates, fondator Microsoft

„Criptomonedele ocolesc controlul valutar. Banii de hârtie vor dispărea. Criptomoneda este un mod mult mai bun de a transfera valori decât o bucată de hârtie, asta este sigur. „
Elon Musk, fondator SpaceX si Tesla

„Bitcoin este un aur mai valoros decât aurul pe care îl știe toată lumea.”
Tyler Winklevoss, fondator Gemini Exchange

CITEȘTE ȘI..

Cea mai bună clasă pentru PVE și PVP în MIR4

Cea mai bună clasă pentru PVE și PVP în MIR4

Dacă vrei să știi care este cea mai bună clasă în MIR4, atunci ai ajuns în locul potrivit. În primul rând, MIR4 este un joc MMORPG care utilizează tehnologia Blockchain și care îți permite să câștigi bani reali în timp ce te joci. Înainte de a păși in universul MIR4,...

Artista Tammy Lovin a lansat un nou NFT pe platforma Rarible

Artista Tammy Lovin a lansat un nou NFT pe platforma Rarible

Unul dintre artiștii avangardiști ai momentului, Tammy Lovin, a anunțat pe grupul de Telegram NFT (Non-fungible token) Romania că opera de artă care a fost prezentă în galeria de NFTs, la conferința Bitcoin Miami 2021, este acum listată pe platforma Rarible....

Ce este Bitcoin și de unde se poate achiziționa?

Ce este Bitcoin și de unde se poate achiziționa?

În acest articol vom explica două lucruri esențiale pentru cei care nu sunt familiarizați cu lumea criptomonedelor: ce este Bitcoin și care este cea mai folosită platformă de tranzacționare a criptomonedelor. Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor ar trebui...

Citește cele mai importante știri din lumea criptomonedelor!

PARTENERI MEDIA

TELEGRAM NFT ROMANIA

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe cele mai populare rețele de socializare cât și pe canalul de YouTube!