Selectează o Pagină
Cea mai bună clasă pentru PVE și PVP în MIR4
0 Comentarii

Articol de Andreea Pop

septembrie 14, 2021

Dacă vrei să știi care este cea mai bună clasă în MIR4, atunci ai ajuns în locul potrivit. În primul rând, MIR4 este un joc MMORPG care utilizează tehnologia Blockchain și care îți permite să câștigi bani reali în timp ce te joci.

Înainte de a păși in universul MIR4, jucătorii își creează un caracter și își aleg o clasă pentru acesta. În acest ghid, vom discuta despre punctele forte și punctele slabe ale fiecărei clase pentru a te putea ajuta în luarea unei decizii.

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor ar trebui considerată o activitate cu risc ridicat. Vă rugăm să faceți propria diligență înainte de a lua orice decizie de investiție. eMulte.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice pierdere suferită, pretinsă sau altfel, în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut pe care l-ați citit pe website.

MIR4 ne oferă patru (4) clase diferite pentru caracterul nostru și la fel ca majoritatea jocurilor MMORPG, fiecare clasă are un rol unic și un set diferit de abilități:

  1. Warrior (războinic)
  2. Sorcerer (vrăjitor)
  3. Lancer (lăncier)
  4. Taoist (vindecător)
Trăsături și abilități pentru fiecare clasă din jocul MIR4.
Warrior – Clasă defensivă

Este cea mai robustă clasă din joc, având abilități defensive ridicate, de tank (preluate probabil din World of Warcraft) precum taunt. Warrior-ul deține cele mai bune puncte de supraviețuire dar din păcate are cel mai redus atac din joc. Cu toate acestea, datorită abilităților de debuff și CC (crowd-control), este excelent pentru AFK farming, deoarece nu trebuie să îți faci griji că va muri prea rapid.

Warrior este cea mai recomandată clasă pentru începători. Mai târziu, la nivelul 50, puteți opta pentru schimbarea acestei clase.

Sorcerer – Clasa Range DPS

În MIR4, vrăjitorii sunt asemănători cu clasele de tip Mage/Wizard din majoritatea jocurilor RPG. Dețin un întreg arsenal de daune de la distanță, inclusiv vrăji CC și AoE care le permit să doboare cu ușurință mobi sau jucători.

Capacitatea lor ofensivă vine la pachet cu un mare minus și anume supraviețuirea. Este o clasă destul de fragilă care trebuie să păstreze o distanță considerabilă față de inamici și să se folosească la maximum de vrăjile lor magice pentru a supraviețui pe câmpul de luptă!

Lancer – Clasa Melee DPS

Lăncierii sunt unici – capabili de luptă corp la corp, pot face pagube de la o distanță decentă datorită armei. Per total, un amestec de daune fizice cu multă mobilitate si abilități incredibile de CC și debuffs (abilitate temporară de imunitate la daune sau o abilitate de autovindecare mai târziu în joc).

Dacă vorbim de DPS, Lăncierii sunt destul de apropiați de clasa Vrăjitor. Această clasă este perfectă pentru AFK farming și este probabil cea mai bună pentru grinding solo.

Taoist – Clasa Support & Healer

Nu există joc MMORPG fără o clasă de sprijin și vindecare, iar acesta este rolul taoiștilor.

Taoiștii reprezintă o clasă perfectă pentru a se alătura unui grup, datorită capacităților lor de susținere și vindecare. Cu toate acestea, rolul lor nu se termină pur și simplu aici. În afară de rolul de sprijin, Taoiștii din MIR4 sunt capabili de luptă corp la corp puternică și CC.

Taoiștii sunt foarte asemănători cu lăncierii în ceea ce privește mobilitatea și, de asemenea, provoacă daune fizice dar la un nivel mai scăzut decât lăncierii,

Care este cea mai bună clasă PvP în MIR4?

Lancer-ul este cu siguranță cea mai bună clasă pentru a lupta împotriva altor jucători în PvP. Datorită razei de acțiune, mobilității și setului de abilități, Lancerii sunt foarte eficienți în doborârea adversarilor și este considerată o clasă OP (overpowered).

Care este cea mai bună clasă PvE în MIR4?

Dacă vrei să te concentrezi mai mult pe grinding, Warrior și Sorcerer sunt cele mai bune clase pentru PvE.

Ce clasă ar trebui să alegi?

Toate clasele de joburi din MIR4 sunt destul de bine echilibrate – fiecare clasă vine cu avantajele și dezavantajele ei unice, puncte forte și puncte slabe. La sfârșitul zilei, trebuie să o alegi fix pe cea care se potrivește cu stilul tău de joc!

Nu poți opri lucruri precum Bitcoin. Va fi peste tot iar lumea va trebui să se conformeze.

John McAfee, fondator McAfee Antivirus

„Bitcoin este un tur de forță tehnologic.”
Bill Gates, fondator Microsoft

„Criptomonedele ocolesc controlul valutar. Banii de hârtie vor dispărea. Criptomoneda este un mod mult mai bun de a transfera valori decât o bucată de hârtie, asta este sigur. „
Elon Musk, fondator SpaceX si Tesla

„Bitcoin este un aur mai valoros decât aurul pe care îl știe toată lumea.”
Tyler Winklevoss, fondator Gemini Exchange

CITEȘTE ȘI..

Cum să câștigi bani jucând MIR4 (MMORPG Blockchain Game)

Cum să câștigi bani jucând MIR4 (MMORPG Blockchain Game)

MIR4 este un nou joc RPG multiplayer care a fost lansat la sfârsitul lunii August 2021. Cu toate acestea, acest joc nu este acel MMORPG pe care îl știi tu, gen World of Warcraft. MIR4 este un joc bazat pe tehnologia blockchain, un joc în care jucătorii pot extrage...

Artista Tammy Lovin a lansat un nou NFT pe platforma Rarible

Artista Tammy Lovin a lansat un nou NFT pe platforma Rarible

Unul dintre artiștii avangardiști ai momentului, Tammy Lovin, a anunțat pe grupul de Telegram NFT (Non-fungible token) Romania că opera de artă care a fost prezentă în galeria de NFTs, la conferința Bitcoin Miami 2021, este acum listată pe platforma Rarible....

Ce este Bitcoin și de unde se poate achiziționa?

Ce este Bitcoin și de unde se poate achiziționa?

În acest articol vom explica două lucruri esențiale pentru cei care nu sunt familiarizați cu lumea criptomonedelor: ce este Bitcoin și care este cea mai folosită platformă de tranzacționare a criptomonedelor. Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor ar trebui...

Citește cele mai importante știri din lumea criptomonedelor!

PARTENERI MEDIA

TELEGRAM NFT ROMANIA

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe cele mai populare rețele de socializare cât și pe canalul de YouTube!