Selectează o Pagină
Artista Tammy Lovin a lansat un nou NFT pe platforma Rarible
0 Comentarii

Articol de Andreea Pop

iunie 29, 2021

Unul dintre artiștii avangardiști ai momentului, Tammy Lovin, a anunțat pe grupul de Telegram NFT (Non-fungible token) Romania că opera de artă care a fost prezentă în galeria de NFTs, la conferința Bitcoin Miami 2021, este acum listată pe platforma Rarible.

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor ar trebui considerată o activitate cu risc ridicat. Vă rugăm să faceți propria diligență înainte de a lua orice decizie de investiție. eMulte.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice pierdere suferită, pretinsă sau altfel, în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut pe care l-ați citit pe website.

NFT-ul se numește Step into the Light (Pășește în lumină) și se referă la emanciparea femeilor. Este o poveste despre o femeie care decide să pășească în lumina reflectoarelor și care își dorește să-și facă vocea auzită. Până acum a trăit în propriul ei Univers din teama de a nu fi înțeleasă de către ceilalți.

„Este o lucrare de tip 1/1, care are o poveste de spus despre empowerment. După achiziționarea acestui NFT, drepturile de autor vor fi transferate cumpărătorului.

Vă invit să aruncați o privire și dacă cineva are întrebări în legatură cu procesul de creație al NFT-ului, îl voi împărtăși cu bucurie.
Dacă vă place, vă rog sa îl distribuiți pe orice rețea de socializare și să îl recomandați persoanelor care credeți că s-ar bucura să-l adauge la colecție.”

Nu poți opri lucruri precum Bitcoin. Va fi peste tot iar lumea va trebui să se conformeze.

John McAfee, fondator McAfee Antivirus

„Bitcoin este un tur de forță tehnologic.”
Bill Gates, fondator Microsoft

„Criptomonedele ocolesc controlul valutar. Banii de hârtie vor dispărea. Criptomoneda este un mod mult mai bun de a transfera valori decât o bucată de hârtie, asta este sigur. „
Elon Musk, fondator SpaceX si Tesla

„Bitcoin este un aur mai valoros decât aurul pe care îl știe toată lumea.”
Tyler Winklevoss, fondator Gemini Exchange

CITESTE SI..

NFT-urile au murit, trăiască sculpturile invizibile

NFT-urile au murit, trăiască sculpturile invizibile

În lumea artei nu există reguli, doar opinii și gusturi diferite. Un artist italian a dezvăluit ca a vândut recent la o licitație o sculptură invizibilă pentru suma de 15.000 de euro.Conform artistului Salvatore Garau, sculptura invizbilă se numește "Io Sono"(tradus...

Cum să adaugi automat o rețea nouă în portofelul MetaMask

Cum să adaugi automat o rețea nouă în portofelul MetaMask

Chainlist este o listă care cuprinde rețelele EVM. Tot ceea ce trebuie să faci este să te conectezi cu portofelul MetaMask pe platforma Chainlist și să selectezi rețeaua dorită. Chainlist îți oferă și posibilitatea de a adauga peste 120 de tokeni automat. Cumpărarea...

Primește cele mai importante știri din domeniu. Abonează-te acum!

PARTENERI MEDIA

NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru cele mai importante știri din lumea criptomonedelor.

SOCIAL MEDIA

Urmărește-ne pe cele mai populare rețele de socializare cât și pe canalul de YouTube!