Acasă Wellness In toaletele din Japonia s-au introdus aparate cu servetele pentru curatarea mobilelor

In toaletele din Japonia s-au introdus aparate cu servetele pentru curatarea mobilelor

774
0
DISTRIBUIȚI
servetele pentru curatarea telefonului mobil

Cu cateva zile inainte de terminarea anului de gratie 2016, pe Facebook au rasunat ecourile unei experiente personale avute de o persoana publica la un complex de wellness si relaxare de langa Bucuresti. Nu conteaza nici cine este persoana, nici unde s-a intamplat, si oricum asta este simplu de aflat, daca e singurul lucru cu care ramaneti dupa ce ajungeti la finalul postarii.

In rezumat, toaletele publice din Romania sunt mizerabile, si asta este o vina la dublu, pe de o parte a celor care ar trebui sa se ocupe de curatenia spatiilor in cauza, si pe de alta parte, a celor care le folosesc, pe care nu ii intereseaza ce va face urmatoarea persoana care va intra in toaleta.

La polul opus se situeaza toaletele publice din Japonia, care se afla la ani lumina de restul „civilizatiei” din lume.

Fie ca sunt in restaurante, magazine, gari sau parcuri, toaletele publice din Japonia sunt gratis, mult mai curate decat cele din restul lumii si sunt echipate cu obiecte sanitare cu functii variate.

echipamente in toalete japoneze

toalete in japonia

In plus fata de ce se poate observa, cea mai mare companie de telecomunicații din Japonia a tras un semnal de alarma in privinta modului de folosire al telefoanelor mobile, pe care se gasesc de 10 ori mai multe bacterii, decat orice loc din toaleta.

NTT Docomo a instalat in toaletele din aeroportul Narita din Tokyo, echipamente cu servetele pentru curatarea smartphone-ului. 

servetele pentru curatarea mobilelor in toaletele aeroportului Narita din Tokyo.

Servetelele vor fi disponibile pana pe 15 martie, data de la care curatarea telefoanelor se va face pe cont propriu.