Acasă Wellness Secretele unui corp de invidiat: Ruby

Secretele unui corp de invidiat: Ruby

895
0
DISTRIBUIȚI

Majoritatea persoanelor publice acorda o atentie sporita felului in care arata, le place sa fie mereu bine si remarcate, iar pentru asta, nu se feresc sa incerce cele mai noi diete sau tendinte in materie de beauty, machiaj sau cosmetica.

Daca va asteptati sa va spunem care sunt trucurile lui Ruby pentru felul in care arata, o sa va spunem: cateodata, „less is more”. Cu alte cuvinte, Ruby nu e innebunita dupa saloane cosmetice si mananca ceea ce, cu multa dragoste, ii pregateste bunica ei.

Ruby prefera sa se ingrijeasca singura, acasa: “Nu merg la saloane de înfrumusețare, pentru că sunt comodă, leneșă și nu am răbdare (râde). Prefer să îmi fac eu ce am nevoie acasă la mine, în timp ce mă uit la un serial. Nu am vreo rețetă, pe corp mă spăl și mă dau cu un unt hidratant, pe față doar mă spăl și, din când în când, folosesc o cremă hidratantă, iar pe păr pot să mă spăl și cu săpun de vase că arată la fel. Important e ca, la sfârșit, să pun balsam, altfel mi se încurcă din cauză că e prea mult”, explică Ruby.

Si pentru ca rasfatul nu e complet fara iubire, Ruby spune ca se bucura in fiecare zi de bunica ei, si de mancarurile gatite de aceasta: “Mamaie mă răsfață zi de zi, pentru că cinci zile din șapte stă la mine. Îmi face cea mai bună mâncare, cum fac toate bunicile, mă pupă și mă cocoloșește toată ziua. Eu nu simt că o răsfăț pe cât ar merita, pentru că o mare parte din timp sunt plecată de acasă. Dar atunci când sunt acasă, o scot în oraș, la mall, un loc care pe ea o impresionează de fiecare dată. De curând, am dus-o chiar la un film 4D care i-a plăcut foarte mult. Pentru ea, o femeie simplă care toată viața doar a muncit, a fost o experiență incredibilă”, mai spune aceasta.

Foto: Mihai Stetcu

DISTRIBUIȚI