Acasă Wellness Previziuni pentru anul cocosului de foc, 2017

Previziuni pentru anul cocosului de foc, 2017

679
0
DISTRIBUIȚI
previziuni anul cocosului de foc

Care sunt previziunile pentru anul 2017, de ce trebuie sa ne ferim si cine va avea mai mult noroc ne spune Gena Rusu, specialist Feng Shui si Coloanele Destinului.

Astrologia chineza traditionala este o stiinta exacta care operează cu cele cinci elemente fundamentale: Apă, Pământ, Lemn, Foc și Metal, astfel ca este foarte important modul în care interacționează acestea și ce relație se stabilește intre ele: de armonie sau de conflict.

specialist Feng Shui si Coloanele Destinului Gena RusuFiecare an este guvernat de doua elemente: unul cu influenta Divina, cum este Focul Yin din 2017, și unul cu influenta terestra, cum este Cocosul din anul ce vine. Elementele care guvernează acest an sunt in relație conflictuala care poate genera tot felul de pericole ascunse cu privire la Foc și Metal. Într-un astfel de an sunt posibile multe atentate și atacuri teroriste, iar partea cea mai afectata a lumii ar putea fi cea de Sud, deoarece aici vine cea mai negativa energie începând cu 3 februarie 2017, pana pe 3 februarie 2018.

Cocosul de Foc Yin este posibil sa aducă destul de multe conflicte, dacă ținem cont ca pana acum lunile guvernate de Foc Yin au adus atacuri teroriste cu multe victime, cum a fost in ianuarie 2015, atacul împotriva reviste Charlie Hebdo. Pe de alta parte, Focul aduce optimism, motiv pentru care economia poate fi în creștere, fiindcă apare dorința de a investi. Domeniile vizate de Foc sunt showbizul, cinematografia, aviația, restaurantele, astfel ca în acestea sunt susținute și în 2017, însă diferența dintre Focul din 2016 și cel din anul ce urmează este ca Focului Yin nu ii place sa iasă în evidenta, ii place sa fie mai discret, introvertit si introspectiv, motiv pentru care pot fi acumulări de energie negativa care la un moment dat explodează și face ravagii.

Al doilea element care guvernează anul 2017 este Metalul, iar acestuia ii corespunde durerea, motiv pentru care este posibil sa avem parte de multe momente care sa implice durerea fizica sau emoțională anul ce vine. Metalul guvernează  industria auto, tehnologia înaltă, IT, chirurgia estetica, estetica și tot ce tine de frumusețea pielii, ingineria, astfel ca se va continua și în 2017 progresul făcut în aceste domenii în 2016. S-a observat deja o crestere semnificativa a vânzărilor în domeniul auto, au fost prezentate inovații în domeniul high-tech și vor continua și anul ce vine.

În ceea ce privește starea de sănătate, trebuie spus ca Focul guvernează inima și sistemul circulator, iar Metalul-pielea, dinții, aparatul respirator, plămânii. Atenție la sănătate și echilibrați prin alimentație dezechilibrele din harta natala.

2017 este posibil sa fie mai secetos decât 2016, fiindcă Metalul Cocosului are valenta Yin, dar poate produce dezastre mai mari pentru pericolul este ascuns și ia pin surprindere.

Este bine sa evitam sa călătorim în partea de Vest a tarii, a lumii, a continentului, pentru ca aceasta direcție cardinale este guvernata de Cocos, Marele Duce al acestui an.

Dacă vorbim despre talismane sau medalioane cu rol de protecție, în 2017 este bine sa se poarte imaginea Dragonului, dar numai de către cei născuți în zi sau în an de Iepure și de Cocos.

Anul va fi foarte bun pentru cei născuți în zi sau în an de Apa Yang și Dragon, fiindcă acestea sunt elementele aflate în armonie cu acelea din 2017 și creează oportunități în toate aspectele vieții acestor nativi.

Cocosul este nobil pentru elementele Foc Yang și Foc Yin, ceea ce înseamnă că persoanele născute în zi sau în an guvernate de unul din aceste elemente vor avea mai mult noroc în 2017 și este bine sa demareze proiecte importante în acest an, este indicat sa vorbească despre planurile lor, pentru ca le ies în cale oameni care ii ajuta. Spre exemplu pentru cei născuți în 1946, 1947, 1956, 1957, 1966, 1967, 1975, 1976, 1986, 1987, 1996, 1997, 2006, 2007 anul Cocosului aduce noi oportunități. Desigur este foarte important elementul din ziua nașterii, dar acesta poate fi aflat numai de către specialist.

Culorile anului 2017 sunt: rosu, roz, lila, alb, argintiu, auriu, adică acelea ale Focului și ale Metalului.

Pentru detalii, intrați pe fengshuiacademy.ro.