Acasă Sport Vineri, 30 aprilie de la ora 23:00 pe Sport.ro

Vineri, 30 aprilie de la ora 23:00 pe Sport.ro

387
0
DISTRIBUIȚI

“Goluri si Goale” isi intareste “artileria”

Dupa ce Miki, DJ-ita topless si Taboo Girl Roxana si-au aratat formele apetisante vinerea trecuta la “Goluri si Goale”, acum a venit randul colegelor lor, Gina si Roxana sa debuteze in cel mai sexy jurnal de stiri din Romania, la Sport.ro. Gina Maican are 22 de ani si este deja obisnuita cu podiumul si lumina reflectoarelor. “ Nu sunt la prima experienta de acest gen. In trecut am mai avut de-a face cu micul ecran si abia astept sa revin”. Stelista infocata, Sexy-Gina este studenta la doua facultati si adora sa joace fotbal. “Imi place foarte mult sa joc fotbal, mai ales ca nu am foarte mult timp sa merg la sala. Mersul pe jos si o alimentatie sanatoasa ma mentin mereu in forma.”

Roxana Tanase are doar 18 ani si este inca eleva la liceu. Frumoasa “scolarita” are un program foarte incarcat intre prezentarile de moda, scoala si televiziune “Am un program foarte incarcat, dar imi place foarte mult ceea ce fac, asa ca nu renunt la nimic. “ Roxana face inot si joaca handbal ori de cate ori are ocazia, iar “Goluri si Goale” spera sa fie debutul ei fulminant in televiziune.

Sexy – Gina si “Scolarita” Roxana vin vineri, 30 aprilie pe Sport.ro de la ora 23:00. Frumoasele prezentatoare si-au aratat deja formele, LIVE intr-un super pictorial pe www.sport.ro si abia asteapta sa prezinte stiri „goale”.

DISTRIBUIȚI