Acasă Sport Un grec îi are la mână pe Seedorf şi Raul

Un grec îi are la mână pe Seedorf şi Raul

190
0
DISTRIBUIȚI

Responsabilul pe România al companiei Bwin călătoreşte adeseori alături de super-starurile de la Real Madrid sau AC Milan, cele două echipe care s-au întâlnit în grupa C din Liga Campionilor.

Are o experienţa vastă pe piaţa pariurilor. Se numeşte Thomas Tzokas, este grec şi vine cel puţin o dată pe lună în ţara noastră. Este responsabilul pe Europa de Sud Est al companiei Bwin, dar călătoreşte frecvent în toată lumea. Îi place să lucreze din spatele reflectoarelor şi este destul de greu de abordat pentru un interviu.

În calitate de partener al unor cluburi de top ca Real Madrid sau AC Milan, şi parte direct implicată în proiectul cu Federaţia Internaţională de Baschet, Thomas Tzokas a avut ocazia să stea la masă cu oameni importanţi din conducerea celor două grupări şi a celui mai important for baschetbalistic. Nu lipseşte de la meciurile importante ale unor super-echipe, de multe ori călătorind în acelaşi avion cu acestea, Şi aşa cum e şi firesc, a fost prezent la partida de pe Bernabeu, la meciul direct dintre cele două grupări, care fac parte din aceeaşi grupă în Champions League. În Grecia, este fan AEK Atena, dar în postura în care se află e normal să spere la o finală de Ligă Real – Milan, chiar dacă italienii trec prin momente dificile în acest moment. Deşi se deplasează săptămânal în cel puţin două ţări, Thomas se simte foarte atras de România. Şi-a făcut mulţi prieteni aici şi a rămas impresionat de căldura oamenilor şi de spontaneitatea lor, fapt ce l-a determinat să propună şefilor săi dezvoltarea unor proiecte foarte interesante în ţara noastră pe viitor.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI