Acasă Sport Ultima suta de metri in Serie A

Ultima suta de metri in Serie A

173
0
DISTRIBUIȚI

In acest weekend fanii sportului rege vor putea urmari pe Boom ultima etapa din Serie A din acest sezon. Duminica primavara si fotbalul dau ultimul bal. Toata atentia este captata de orasul Florenta, unde pe Artemio Franchi se joaca un meci decisiv: Fiorentina – Milan. Cine invinge merge direct in grupele Ligii Campionilor. Cine va merge mai departe, Gilardino sau Kaka?

Duminica sezonul in Italia se incheie cu un meci de gala. Batrana Doamna poate salva un sezon ce parea compromis total. Pe Olimpico din Torino, gazdele forteaza victoria si locul doi: Juventus – Lazio in direct pe Boom Sport One.

Sâmbătă, 30 mai:

. 21:55, Mallorca – Villarreal, pe Boom Sport One

. 21:55, Atl. Madrid – Almeria, pe Boom Sport Two

. 00:00, premiera – Deportivo – Barcelona, Boom Sport One

Duminică, 31 mai:

. 15:55, Juventus – Lazio, pe Boom Sport One

. 15:55, Fiorentina – Milan, pe Boom Sport Two

. 18:00, in direct sarbatoarea lui Inter, urmata de premiera meciului Inter – Atalanta, pe Boom Sport One

. 20:00, Osasuna – Real Madrid, pe Boom Sport Two

. 20:30, premiera – Roma – Torino, pe Boom Sport One

Boom Sport One deţine drepturile exclusive de difuzare a meciurilor de fotbal din liga spaniolă şi italiană, din preliminariile sud-americane pentru Campionatul Mondial din 2010, opţiunea a II-a pentru UEFA Champions League 2009/2012, precum şi cele de difuzare a meciurilor din NBA. Boom reprezintă ultima generaţie în tehnologia digitală de distribuţie multi-channel TV, la nivel naţional, prin satelit, direct în casa ta. Sistemul digital oferă un număr mare de programe TV şi o calitate superioară a recepţiei faţă de sistemul analogic. În oferta Boom se regăsesc canale tematice.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI