Acasă Mioritic Stelistul Cristi Tănase nu vrăjeşte doar balonul. S-a aprins după Andreea

Stelistul Cristi Tănase nu vrăjeşte doar balonul. S-a aprins după Andreea

124
1
DISTRIBUIȚI

Pozele sexy cu Andreea Popescu, apărute recent in Libertatea, i-au aprins imaginaţia stelistului Cristi Tănase. „Dodel”, aşa cum e poreclit fotbalistul, o asaltează zilnic cu telefoanele pe dansatoarea Deliei.

Frumoasă şi singură, în prezent, Andreea Popescu este, fără îndoială, una dintre cele mai dorite femei din showbizul autohton. Însă la inima dansatoareicristi tanase Deliei Matache nu se poate ajunge prea uşor. Andreea, spun apropiaţii tinerei, a devenit foarte precaută în a-şi alege viitorul partener, după relaţia eşuată cu Liviu Vârciu.

Dacă până acum o săptămână, handbalistul Iulian Stamate a curtat-o, iată că bruneta a făcut o nouă “victimă”, tot din lumea sportului: jucătorul Stelei Cristian Tănase. În urmă cu o săptămână, fotbalistul a făcut rost de telefonul Andreei, iar de atunci o sună zilnic. “Dodel” nu i-a ascuns faptul că şi-ar dori o relaţie serioasă şi că ar fi chiar dispus să-i demonstreze că merită să-i ia în serios propunerea. Potrivit apropiaţilor, dansatoarea Deliei nu-i răspunde însă avansurilor, aşa cum şi-ar dori stelistul.

“Într-adevăr, Cristi Tănase mă sună des şi vorbim mult la telefon, dar asta nu înseamnă că este iubitul meu”, a declarat Andreea pentru Libertatea. Pentru că nu i-a ieşit “combinaţia”, Tănase s-a distrat, miercuri seara, singur în Clubul Bamboo. “Ne-am întâlnit întâmplător la intrarea în club şi am stat de vorbă câteva minute. Apoi eu am plecat, iar el a rămas singur”, a declarat Andreea.

www.libertatea.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU