Acasă Sport Sport.ro si-a tras o noua prezentatoare superba

Sport.ro si-a tras o noua prezentatoare superba

207
4
DISTRIBUIȚI

Din 26 iunie, Sport.ro va avea o noua prezentatoare. Alexandra Tudor are 24 de ani, este in ultimul an la facultatea de Relatii Publice si Comunicare si are deja experienta in televiziune. Alexandra s-a integrat foarte repede in echipa Sport.ro si se implica in toate activitatile din redactie.

“Cand am aflat ca voi prezenta stirile la Sport.ro am fost foarte entuziasmata. Mama a fost cea care m-a felicitat prima, iar apoi am pus mana pe telefon si le-am spus tuturor prietenilor ca de acum inainte ma pot vedea prezentand stirile la Sport.ro. In plus, sunt fascinata de tot ceea ce tine de munca de redactie, nu doar de pupitrul stirilor. Imi place sa particip la sedintele de sumar, sa propun subiecte, apoi sa redactez stiri si sa-mi ajut colegii la montaj. Bineinteles, cititul ziarelor in fiecare dimineata e deja un reflex”, povesteste noua prezentatoare de la Sport.ro.

Alexandra este pasionata de sport inca de cand era foarte mica. La 5 ani mama ei a inscris-o la gimnastica si timp de 7 ani a fost nelipsita din sala de antrenament. A renuntat la gimnastica pentru ca si-a dat seama ca nu era ceea ce isi dorea cu adevarat, dar pasiunea pentru sport a ramas vie in viata ei.

“Ca sa faci performanta e nevoie de foarte multa munca, ambitie si nu in ultimul rand de talent. Mi-a fost greu sa renunt, dar mi-am dat seama ca drumul meu in viata este altul. Mi-am dorit intotdeauna sa pastrez contactul cu lumea sportului, iar Sport.ro este sansa pe care am asteptat-o. Sunt foarte incantata ca voi lucra aici,” a mai spus Alexandra.

Alexandra Tudor va debuta la stirile Sport.ro de la ora 18:00, vineri, 26 iunie si se va alatura echipei de prezentatoare din care mai fac parte Alexandra Derevici si Ramona Paun.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Superba???? Sunteti chiori? SIngura prezentatoare frumoasa de la trustul Pro e Corina Caragea. In rest varza! Cine stie ce pile a avut sau cu cine i-o t r a g e. Sigur toate sunt pasionate de sport dar daca le iei la bani marunti nu stiu o iota de sport. Citesc de pe prompter mecanic. Rusine! Mai nou se aleg prezentatoare de sport cat mai decoltate. Atat.