Acasă Sport Sorin Oprescu: ”Femeile conduc mai bine decat barbatii”

Sorin Oprescu: ”Femeile conduc mai bine decat barbatii”

260
0
DISTRIBUIȚI

Sambata, 23 mai, Sorin Oprescu isi ia liber de la Primarie si vine la Pro Motor pentru o repriza de amintiri din copilarie si una de amintiri… din viitor.

Amintirile din copilarie sunt legate de primele sale masini si de inceputul Primarului General al Capitalei ca sofer. Fan al marcii BMW si posesorul unui impozant 730i, Sorin Oprescu povesteste sambata cum a primit in dar de la tatal lui prima masina, o Dacie, dar asta abia dupa ce a fost prins ca mergea fara permis cu masina familiei, un Renault 16. De altfel, aceasta a ramas si marea dragoste a lui Sorin Oprescu, care povesteste cum a luat-o atunci pe “coaja” dupa ce a fost pârât de fratele sau.

Daca atunci cand era tanar si nelinistit era vitezoman, Primarul Bucurestiului se declara acum foarte ponderat, mai ales ca a avut mii de pacienti cazuti victime in accidentele de circulatie. Sorin Oprescu este de parere ca femeile conduc mai bine decat barbatii pentru ca sunt mai calculate, mai cerebrale si mai ponderate, chiar daca domnii nu vor sa recunoasca. Desi a avut de suferit de pe urma pasiunii sale pentru masinile BMW, fiind de 3 ori unul dintre “clientii” hotilor de masini, Sorin Oprescu spune ca nu si-ar cumpara niciodata Mercedes pentru ca isi aduce aminte cum erau tratati posesorii de Mercedesuri pe vremuri.

In ceea ce priveste amintirile…din viitor, Primarul General al Capitalei vorbeste sambata la Pro Motor despre solutiile pe care le are pentru traficul din Bucuresti, despre autostrada in constructie, despre soseaua de centura, dar si despre miile de caini vagabonzi din Capitala.

DISTRIBUIȚI