Acasă Sport Sid Vicious, wrestlerul gigant, ii va da lectii lui Catalin Morosanu

Sid Vicious, wrestlerul gigant, ii va da lectii lui Catalin Morosanu

116
0
DISTRIBUIȚI

Sid Vicious, unul dintre cei mai agresivi wrestleri din lume promite sa-i arate luptatorului roman de K1, Catalin Morosanu, cum se face spectacol, la prima gala de wrestling live din Romania, American Wrestling Rampage, care va avea loc pe 4 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

„Moartea din Carpati” va asista la gala de wrestling si va avea ocazia sa vada de langa ring meciul grudge pe care Sid il va sustine contra lui X – Pac. Spectacolul este organizat de Events si sustinut de Eduard Irimia, promotorul Local Kombat, care are in palmares organizarea a peste 50 gale profesioniste din domeniul sporturilor de contact.

Gigantul Sid Vicious, care masoara nu mai putin de 2,05 m si 150 de kilograme, este cvadruplu campion mondial, avand la activ titlurile de dublu campion WWF si WCW World Heavyweight Championship, precum si de campion al Statelor Unite la categoria grea. Este un dur al ringului, cu o anduranta fizica de exceptie. In 2001, s-a accidentat foarte grav – si-a rupt piciorul stang la aterizarea dintr-un salt spectaculos. Incidentul a fost filmat in direct, in timpul show-ului pay-per-view, SIN.  Dubla fractura deschisa a fost aproape de a-i incheia cariera. „Mi-au spus ca nu voi mai alerga niciodata”, spune Sid. Si-a dat seama cat de grava a fost accidentarea abia dupa ce a inceput recuperarea: „Pentru mine a alerga este mai important si decat antrenamentul in sine. A fost o perioada foarte dificila, cu presiuni foarte mari din toate partile”. Revenirea sa in ring a fost poate una dintre cele mai asteptate si anticipate, mai ales pentru ca medicii nu i-au dat o perioada de recuperare determinata. Sid nu si-a dezamagit fanii si s-a intors in ring in iunie 2004, pentru un show in Canada, si spune ca, la cei 47 de ani ai sai, mai are „ceva wrestling de daruit ringului”.

DISTRIBUIȚI