Acasă Sport Se cauta goale, nou-noute!

Se cauta goale, nou-noute!

188
0
DISTRIBUIȚI

Sport.ro cauta 7 „goale” nou noute care sa faca echipa cu cele 4 deja consacrate. Doritoarele se pot inscrie pe site-ul www.sport.ro in super concursul „Cele bune sa se adune” si vor avea sansa sa prezinte stirile sexy la Sport.ro.

Pentru a intra in competitie, participantele trebuie sa se prezinte in fata camerei in timp ce se dezbraca si sa posteze inregistrarea pe site-ul www.sport.ro. Incepand cu 3 octombrie, in fiecare saptamana, filmarea care aduna cele mai multe voturi va fi premiata. Castigatoarele vor prezenta stiri in emisiunea „Goluri si Goale,” difuzata de Sport.ro, in fiecare vineri de la ora 23.00. In editia din 18 decembrie a emisiunii, va fi convocata la prezentarea jurnalului sexy intreaga echipa de 11 prezentatoare de la „Goluri si Goale”. Fetele vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante – in timp ce prezinta mondenitatile din sport, sexy prezentatoarele isi vor dezvalui formele.

Premiile speciale nu sunt nici ele de neglijat – saptamanal, se vor alege 4 castigatoare la categoriile „Goale de generic”, „Goale de la mijloc in sus”, „Goale de la mijloc in jos” si „Cele mai rapide goale”. Finalistele vor fi prezentate in emisiunea „Goluri si goale” si vor castiga premii surpriza in finala de pe www.sport.ro.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI