Acasă Sport Rugby versus paintball!

Rugby versus paintball!

124
1
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 17 iunie 2009, Naţionalele de Rugby ale Rusiei şi Italiei au lăsat pentru câteva ore balonul la sol şi au pornit cu arma în mână la luptă pe terenul Citypaintball din Soş. Străuleşti 4-6. 

Aflate la Bucureşti pentru a participa la turneul IRB Nations Cup 2009, selecţionatele Rusiei şi Italiei au ales să-şi petreacă ziua liberă la paintball. 

Dimineaţa se anunţa mohorâtă din cauza norilor grei de ploaie şi a picăturilor dese şi reci care cădeau în reprize.

 După echipare şi prezentarea regulamentului jucătorii naţionalei Rusiei au intrat în teren sfidând vremea neprielnică. Entuziasmul şi dinamismul jucătorilor ruşi au făcut însă ca deasupra terenului Citypaintball să „iasă soarele”. Tranşeele, casa părăsită („super senzaţii, adevarată atmosferă de counter strike” a declarat unul dintre jucătorii lotului Rusiei), cazematele au mers la sufletul jucătorilor care la sfârşitul jocului au dorit să repete experienţa paintball-ului şi au mai făcut un joc suplimentar.

„Este prima oară când jucăm paintball în această formulă. Consider că paintball-ul este un joc de echipă care ne dă ocazia de a ne cunoaşte mai bine, care ne oferă posibilitatea de a interacţiona unul cu altul şi de a gândi rapid strategii de luptă.” a declarat unul dintre jucători. „Adrenalina este la maxim şi la fel ca la rugby consider că este nevoie de multă pasiune pentru a practica acest joc. Anul viitor cu siguranţă vom alege tot paintball-ul!” a adăugat el. 

După amiaza a venit rândul selecţionatei Italiei să intre în teren. Chiar dacă soarele nu a fost tocmai la „cote” maxime, vremea a ţinut totuşi cu jucătorii şi aceştia au putut să-şi testeze calităţile de războinici fără să fie acompaniaţi de ploaie. Markere, vopsea, distracţie maximă! Printre rafale se auzea din când în când câte un „Attenzione”  strigat colegului de echipă dar şi câte un „Preso” strigat triumfător de cel ce reuşise să-şi „doboare duşmanul”.

„Este al doilea an consecutiv în care venim să jucăm paintball cu echipa. Pentru noi este în egală măsură şi o distracţie, un mod de a ne petrece cât mai plăcut timpul liber, dar şi un mod de a ne apropia mai mult, de a ne cunoaşte punctele forte dar şi cele slabe, de a îmbunătăţi comunicarea şi cooperarea între noi şi în afara terenului de rugby” a declarat managerul selecţionatei Italiei.

Şi astfel s-a încheiat o zi care nu a început  sub cele mai favorabile auspicii din cauza vremii capricioase, dar al cărei final a fost plin de bună dispoziţie şi bucurie, o zi cu multe amintiri frumoase.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU