Acasă Sport Romanul Catinas se bate pentru finala K1

Romanul Catinas se bate pentru finala K1

235
0
DISTRIBUIȚI

Sport.ro transmite super-gala K1 din Polonia luni, 25 mai, de la 22:00, gala  in care “Iron” Raul Catinas ar putea intra in istoria circuitului.

Ce nu au reusit Ghita, Sora sau “Moartea din Carpati” Morosanu poate reusi Catinas in cel mai tare grand Prix din Polonia –  calificarea in marea finala K1 de la Seoul. Daca invinge in Polonia, Iron Catinas va deveni primul luptator roman calificat in cea mai importanta confruntare din K1, alaturi de greii competitiei.

Dupa ce l-a batut pe unul din cei mai cunoscuti luptatori de K1 din lume, Stephan Leko, Catinas se simte mai puternic ca niciodata si merge in Polonia sa castige piramdida greilor. Cel mai periculos adversar al romanului este bielorusul Samedov, pe care “Fiul lui Dracula” Ciobanu l-a invins cu greu la Timisoara, dupa o repriza de prelungiri. Ciobanu i-a vandut deja cateva ponturi lui Iron Catinas si e sigur c-o sa-i vina si el de hac lui Samedov.

Catinas e luptatorul din Local Kombat cu cele mai multe porecle – Iron e porecla lui preferata – la fel ca Tyson sau Oncescu, doi campioni mondiali. Catinas viseaza deja la confruntare cu idolul Jeromme Le Banner.

Super gala K1 Polonia este la Sport.ro luni, 25 mai, de la ora 22:00.

DISTRIBUIȚI