Acasă Sport Preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale a fost bodyguardul lui Nicolae Ceausescu

Preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale a fost bodyguardul lui Nicolae Ceausescu

180
0
DISTRIBUIȚI

Ieri la Activ eFeM, emisiunea „Ora de Kempo”, moderată de preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Amatto Zaharia, l-a avut ca invitat special pe Florentin Marinescu, preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale.

Florentin Marinescu Cu reuşite impresionante în sporturile de contact, Florentin Marinescu se poate mândri şi cu faptul că în 1986 a făcut parte, ca preparator fizic, din staff-ul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, anul în care clubul a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Prieten bun cu fraţii Nicu şi Valentin Ceasescu, pe care de altfel i-a şi antrenat, Florentin Marinescu a fost şi gardă de corp a fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu , fiind considerat şi în prezent cel mai important „sensei” din România. Temele emisiunii moderate de Amatto Zaharia sunt „istoricul artelor marţiale în România / maeştrii de legendă „ai aceste zone a sportului, din care face parte şi kempo. Altfel, Federaţia Romană de Kempo pregăteşte noi surprize fanilor acestui sport, din luna august urmând a avea demonstraţii live de lupte kempo, în fiecare duminică, în cadrul târgului de maşini din Vitan din Bucuresti.