Acasă Sport Preliminariile Cupei Mondiale la Fotbal in direct pe Boom Sport One si...

Preliminariile Cupei Mondiale la Fotbal in direct pe Boom Sport One si Boom Sport Two

47
0
DISTRIBUIȚI

Uruguay – Brazilia este primul meci transmis in direct de platforma Boom din etapa a XIII-a a preliminariilor Sud Americane ale Cupei Mondiale din 2010. Brazilia abordeaza meciul din Uruguay doar cu 5 brazilieni, restul vin din Europa.

Lipsesc Ronaldinho, Adriano si Ronaldo. Duel intre cel mai bun atac, Uruguay (12 goluri) si cea mai buna aparare, Brazilia (5 goluri). Uruguay este pe loc de baraj si obligata sa nu piarda. Brazilia a castigat in deplasare doar doua din sase meciuri. In tur 2-1 pentru Brazilia.

Meciul Argentina – Columbia il aduce in atentia iubitorilor de fotbal pe Diego Maradona, care trebuie sa spele rusinea din etapa trecuta, cand Argentina a fost umilita cu 6-1 in Bolivia. In plus, vrea revansa dupa 2-1 pentru Columbia in tur. Duel Messi, Teves, Aquerro contra stelistului Toja. Columbia este sub zona care merge la Mondiale si este obligata sa nu piarda.

In direct pe Boom Sport Two, fanii sportului rege vor putea urmari meciul Bolivia – Venezuela. Cele doua echipe isi joaca ultima sansa. Cine pierde rateaza Mondialul sud african. Meciul de sambata, de la ora 23:45, este doar de trei puncte. Venezuela a stat o saptamana la 2800 de metri pentru a se aclimatiza, iar selectionerul Boliviei, Erwin Sanchez, a chemat 7 stranieri si un tanar atacant sub 17 ani pentru a iesi invingator.

Boom Sport One si Boom Sport Two continua si duminica sa transmita meciuri importante din preliminariile Cupei Mondiale 2010. De la 23:45, Peru – Ecuador. Lanterna Peru a castigat un singur meci in 12 etape, dar pe teren propriu a facut egal cu Brazilia si Argentina. Misiune grea pentru Ecuador, desi in tur a castigat cu 5-1.

Paraguay – Chile este ultimul meci din weekend si este transmis de Boom Sport Two. Liderul Americii de Sud, Paraguay, vrea 2 victorii – sambata si miercuri – pentru a fi la Mondiale. Paraguay va juca insa fara 5 titulari accidentati sau suspendati. Chile e pe loc de Mondiale intre Brazilia si Argentina si va da totul sa ramana acolo.

Etapa continua miercuri si joi, cu inca patru meciuri remarcabile transmise in direct pe cele doua programe de sport ale platformei Boom.

Sâmbătă, 06 iunie:

.        21:55, Uruguay – Brazilia, pe Boom Sport One

.        23:45, Bolivia – Venezuela, pe Boom Sport Two

.        23:55, Argentina – Columbia, Boom Sport One

Duminică, 07 iunie:

.        23:25, Peru – Ecuador, pe Boom Sport One

.         01:45, Paraguay – Chile, pe Boom Sport Two

Miercuri, 10 iunie:

.         23:55, Ecuador – Argentina, pe Boom Sport One

Joi, 11 iunie:

.         01:55, Columbia – Peru, pe Boom Sport One

.        02:45, Brazilia – Paraguay, Boom Sport Two

.        03:55, Venezuela – Uruguay, Boom Sport One

DISTRIBUIȚI