Acasă Sport Onoriu, personaj de film

Onoriu, personaj de film

191
0
DISTRIBUIȚI

Pilotul cu cele mai multe operatii, Daniel Onoriu, are in aceasta saptamana etapa in campionatul de motociclism.

Onoriu, personaj de filmPentru ca are o pauza de 6 ani in competitiile moto, pilotul bucurestean se antreneaza in ultima vreme pe circuitul din Tunari. „Merg cu motocicleta de serie, asa cum am cumparat-o din magazin, nu i-am facut nicio modificare si am emotii sa nu fiu dezavantajat. Dar vreau sa fac asta, pentru ca mi-e dor de cursele pe doua roti”, a declarat campionul pe 4 roti.

Protagonistul unui accident de motocicleta in trafic, Onoriu este foarte prudent acum: „Nu ma tem de viteza pe circuit, in competitii organizate. De cand concurez, nu mi s-a intamplat nimic foarte grav in concursuri. Cel mai dureros a fost cand mi-am rupt clavicula dupa ce am cazut la Arad. Dar strada te poate ucide. Oricat de bun as fi fost eu ca motociclist de campionat, un accident de strada mi-a venit de hac o perioada. Am prea multi prieteni care au murit stupid, nu au avut norocul meu. Viteza pe strada te poate omori!”, a declarat pilotul care va incepe o campanie pentru mersul prudent in trafic.

„Cand am debutat in raliuri, am facut scoala de pilotaj la Titi Aur, care mi-a reconfirmat ca pot face fata fara probleme in campionatul national, ceea ce s-a si adeverit. In doar 2 ani mi-am depasit profesorul. Acum, ma sfatuiesc cu cel mai bun motociclist din Romania, Ionut Mistode, actualul campion national RO-SBK. Ne-am intalnit si la circuit unde am invatat cateva lucruri foarte utile de la Ionut. El este foarte tehnic si a continuat sa concureze in toti anii in care eu am lipsit de la start”.

Onoriu si Mistode vor pleca maine spre Grecia, la circuitul de la Serres, unde vor concura cu alti motociclisti din Romania, Grecia, Bulgaria si Turcia. Ei vor realiza si un film in memoria prietenilor motociclisti ucisi in trafic.

DISTRIBUIȚI