Acasă Sport Nono Semen va fi scolit de cel mai bun instructor al scolii...

Nono Semen va fi scolit de cel mai bun instructor al scolii de pilotaj BMW

237
1
DISTRIBUIȚI

nonoDJ-ul ProFM, Nono Semen isi continua seria aventurilor motorizate. Dupa ce a cistigat impreuna cu echipa sa Cupa Presei la Campionatul BMW Offshore Yachting 2011, navigand pentru prima data, in weekendul trecut Nono a participat la un  eveniment exclusivist si unic in Romania – BMW M Drive Tour.

Invitatii au fost alesi “pe spranceana” si  li s-a oferit ocazia sa testeze pana la extrem performantele a 8 modele M cu puteri cuprinse intre 340 si 555 CP pe aerodromul de la Alexeni, langa Urziceni.

“Am avut placerea sa fiu printre invitati si am de ce sa ma bucur. A fost o zi fabuloasa, “injectata” cu adrenalina. Am luat lectii de pilotaj chiar de la Claudiu David, singurul roman cu  licenta de instructor BMW Fahrer Training. In plus, Claudiu a obtinut aceasta calificare cu cea mai mare nota din istoria de mai bine de 30 de ani a celebrei scoli de pilotaj BMW. Cea mai spectaculoasa proba a fost cea cronometrata, pe circuit. Invitatii s-au transformat brusc in concurenti, iar atmosfera destinsa s-a evaporat facand loc aerului de competitie si mirosului de cauciuc incins. La al 2-lea tur de circuit, din cauza vitezei am iesit in décor, insa fara urmari pentru masina. In ultimul tur am scos un timp foarte, foarte bun si de aceea Claudiu David m-a invitat sa urmez si eu cursurile avandu-l pe el profesor J. E o mare onoare pentru mine si sper sa <fur> cat mai multa meserie, iar la final sa obtin si eu licenta”, declara Nono Semen care ar putea deveni astfel, la rindul sau, instructor.

DISTRIBUIȚI