Acasă Sport Morosanu, Ciobanu si Rus se bat la Local Kombat Sarajevo

Morosanu, Ciobanu si Rus se bat la Local Kombat Sarajevo

87
0
DISTRIBUIȚI

Catalin Morosanu isi pregateste deja marea revansa in fata lui Thomas Kohouth, primul care l-a batut vreodata la Local Kombat. Pana la meciul razbunarii, „Moartea din Carpati” e gata de revansa in fata publicului in meciul cu polonezul Wiesław Kwaśniewski. Din cauza dimensiunilor impresionante, polonezul are deja o porecla – Bobb Sapp al Poloniei. Adversarul lui Morosanu are aproape 160 de kilograme si este cel mai masiv luptator cu care s-a batut romanul vreodata.

Morosanu nu este singurul roman care se bate la Sarajevo – Sebastian Ciobanu isi imparte pumni cu Matias Baric, un croat care s-a batut si in MMA. Colegul lui Morosanu, Ciobanu este singurul luptator care s-a batut intr-o finala de piramida K1 si vine dupa doua super meciuri – victorii cu Vondracek si campionul K1 Las Vegas, Doug Viney.

La Sarajevo, romanul Corneliu Rus il intalneste pe James Philllips, campion K1 al Germaniei si castigator al piramidei Local Kombat Croatia. Meciul cu James Philllips este marea provocare penntru roman, care nu s-a mai batut niciodata in afara tarii.

Super gala Local Kombat Sarajevo, in care trei romani se bat pentru calificarea la Final Elimination Europe 2009, un eveniment care va avea loc in Romania, este Live la Pro TV vineri, 3 iulie, de la ora 22:45.

DISTRIBUIȚI