Acasă Sport Ziaristii s-au pus pe joaca

Ziaristii s-au pus pe joaca

105
0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 13 mai, Băneasa Shopping City a găzduit Cupa Presei la Wii şi Foosball la care au participat 22 de echipe. Încă de la momentul în care au sosit în mall, mulţi dintre jurnaliştii înscrisi în competiţie au folosit fiecare minut liber pentru antrenament. Deşi pe listele arbitrilor nu se înscriseseră încă echipele, antrenamentul a fost un prilej bun de socializare în teren şi distracţie din plin, condimentată cu replici amuzante despre implicarea în „joc” a reprezentanţilor unor publicaţii concurente. Toţi participanţii şi-au luat foarte în serios rolul de competitori şi au cerut o mulţime de detalii tehnice, care au dovedit clar „specializarea” lor în Wii şi Foosball.

Podiumul Cupei Presei la Wii a fost ocupat de Florin Ghioca de la DIVA – care, deşi a jucat fară coleg, a reuşit să câştige locul 1 -, Anda Drăgnuţă şi Cosmin Aioniţă de la Xtrem PC (locul 2) şi Daniel Ormuz şi Alexandru Stoica de la Mediafax (locul 3). Competiţia a fost una extrem de strânsă datorita echipelor de la Tango, Music Channel, TopGear Askmen.ro, Ideal Decor, Jurnalul Naţional, Evenimentul Zilei, Click! pentru femei, Ziua, Event Bazaar şi Radio 21.

Campioni la Cupa Presei la Foosball au fost declaraţi Victor Yila şi Serge Ikonga, de la publicaţia Reporter Special. Finala a fost extrem de tensionată, aceştia câştigând la mică diferenţă de Andrei Ştefan şi Oana Dusa, de la 9am.ro – ocupanţii locului 2. Ultima treaptă a podiumul a fost ocupată de Iordache Denis şi Isai Teodor, de la Prima TV. Laureaţii au concurat alături de adevăraţi profesionişti la Foosball de la Prima TV (2 echipe), Metropotam, ProSport, Gazeta Sporturilor. Marii câştigători ai cupelor au plecat acasă cu o consolă Wii, respectiv două biciclete oferite de hypermarketul Carrefour Băneasa la proba de Foosball, vouchere oferite de magazinul Intersport şi cadouri oferite de magazinul Nike.

Pasionaţii de Wii şi Foosball se pot juca în continuare la consolele şi mesele amplasate special pentru aceştia în cadrul centrului comercial, în fiecare weekend al lunii mai.

O altă surpriză pregătită este studio-ul foto FHM, unde bărbaţii vor putea face fotografii „de copertă” împreună cu cu fetele FHM, în fiecare weekend al lunii mai. Sâmbătă, de la ora 16.00 la ora 21.00, domnii se vor putea fotografia cu câştigatoarele campaniilor FHM Cover Girl din 2007 şi 2008 – Gilda Gheţe şi Denisa Spin.

Parteneri media: FHM, MotorLife, Music Channel, Radio 21, TopGear, Styler, 4tunning.ro, askmen.ro, bestmusic.ro, eva.ro, metalhead.ro, myband.ro, motorlife.ro, topgear.ro

DISTRIBUIȚI