Acasă Sport Meciul Steaua – Motherwell la ProTV

Meciul Steaua – Motherwell la ProTV

126
0
DISTRIBUIȚI

Primul meci al dublei care o poate apropia pe Steaua de grupele Europa League, Steaua – Motherwell este in direct la Pro TV si pe www.protv.ro, joi, 30 iulie, de la ora 20:45.

Steaua a trecut de un scotian – antrenorul Mc Stay de la Ujpest – si a dat de mai multi. Urmatorul adversar din Europa League este Motherwell, echipa care a terminat pe locul 7 anul trecut in Scotia. Motherwell a ajuns in Europa cu noroc –  UEFA ofera in fiecare sezon trei locuri in plus in Europa League, celor mai  fair-play tari. Anul acesta, Scotia a fost una dintre ele, iar federatia scotiana a ales-o pe Motherwell. Adversara Stelei a castigat o singura data titlul in Scotia, in 1932, cand a terminat peste marile forte din tara lor, Rangers si Celtic. Motherwell se mai poate lauda cu doua Cupe ale Scotiei, in 1952 si 1991, cand s-a calificat pentru prima oara in cupele europene. In acest an, Motherwell a ajuns la a cincea participare in Europa.
Scotienii au inceput deja razboiul psihologic. Capitanul Stephen Craigana spus ca nu stie mai nimic de Steaua.”Imi amintesc insa ca am jucat o data cu Dinamo, care era campioana Romaniei si avea o echipa puternica si agresiva”.

FC Steaua anunta ca biletele pentru partida de joi, 30 iulie, ora 20:45, dintre Steaua si Motherwell FC, contand pentru turul III preliminar al Europa League, au fost puse in vanzare luni, 27 iulie, incepand cu ora 12:00.

 sursa: ProTV.ro

DISTRIBUIȚI