Acasă Sport Marius Lacatus ia cursuri de condus de la pilotul George Grigorescu

Marius Lacatus ia cursuri de condus de la pilotul George Grigorescu

231
0
DISTRIBUIȚI

Marius Lacatus va lua cursuri de conducere preventiva si sportiva de la pilotul profesionist George Grigorescu in timpul emisiunii Pro Motor.

marius lacatus pro motorLectia va fi pusa la cale de Roxana Ciuhulescu care il va surprinde placut pe antrenorul echipei Steaua care stia ca vine la un interviu clasic pentru emisiunea “Pro Motor”. Pentru a putea fi echipat cum se cuvine la curs, pilotul George Grigorescu ii va darui antrenorului o pereche de manusi de pilot de culoare neagra si ii va explica acestuia cum sa abordeze curbele, cand si cum sa franeze, care-i distanta optima de franare in functie de tipul asfaltului si de conditiile meteo.

Lacatus isi va prezenta masina pe care o conduce acum, un Mitsubishi Outlander, motor diesel de 2,2 l de 180 CP. Chiar daca este un fan declarat Mitsubishi avand in palmares un Outlander, un Pajero si un Lancer, Lacatus isi aminteste cu placere si de prima sa masina, un Aro pe care la un moment dat si-a permis sa il schimbe cu o “limuzina” Oltcit.

Antrenorul echipei Steaua marturiseste ca este un sofer calm, chiar foarte calm si ca de cand conduce, se poate lauda ca nu a avut niciodata niciun accident.

La finalul interviului, Roxana Ciuhulescu ii va darui lui Marius Lacatus o minge cu care il va ruga sa reproduca golul pe care l-a dat din penalty la finala Cupei Campionilor de la Sevilla din 1986.

DISTRIBUIȚI