Acasă Sport Klitschko VS Chagaev – cel mai asteptat meci de box al secolului,...

Klitschko VS Chagaev – cel mai asteptat meci de box al secolului, in direct la Pro Tv si Sport.ro

111
1
DISTRIBUIȚI

Pro Tv si Sport.ro transmit in direct cel mai asteptat meci de box al secolului: „Ciocanul de Otel” Wladimir Klitschko da piept cu „Tyson cel Alb” Ruslan Chagaev, sambata 21 iunie. Sport.ro da startul la Gala, in direct de la ora 22:00, iar de la ora 23:00 meciul se muta pe Pro Tv.

Luptatorii despre care legenda boxului Mike Tyson spune ca sunt mai tari chiar si decat el se vor bate in Germania pentru titlurile IBF, WBO si IBO la categoria grea.

Ucrainianul Klitschko are 52 de victorii in palmares, dintre care 46 prin Knock Out, in timp ce uzbecul Chagaev are 25 de victorii si 17 Knock out-uri, dar este neinvins in cariera sa. In plus Chagaev este singurul care a reusit sa-l invinga pe Valuev, „Bestia Din Est” de 2,13 cm si 144 kg.

Nicolai Valuev trebuia sa-si ia revansa in fata lui „Tyson cel Alb” acum doua saptamani, dar uzbecul nu a indeplinit condiţiile medicale impuse de federaţia de specialitate, iar surse apropiate susţin că acesta ar fi fost depistat cu hepatită B şi de aceea nu mai poate boxa. Se pare ca au fost doar speculatii pentru ca Chagaev se simte mai in forma ca niciodata si e gata sa dea piept cu campionul Klitschko.

Si „Ciocanul de Otel” trebuia sa se bata pe 20 iunie cu un alt boxer, englezul David Haye, in fata a 60 000 de spectatori chiar pe stadionul echipei germane Schalke. Englezul s-a accidentat la inceputul acestei luni, iar „Tyson cel Alb” Chagaev i-a luat locul.

Boxerii care au dominat secolul 21 vin la Sport.ro si Pro Tv, in gala „Greu de ucis”, sambata 21 iunie, incepand cu ora 22:00 pe sport.ro, iar de la ora 23:00 continua pe protv.

1 COMENTARIU