Acasă Sport Kazakhstan – Anglia, Provocarea lui Capello

Kazakhstan – Anglia, Provocarea lui Capello

154
0
DISTRIBUIȚI

Sport.ro transmite in direct, sambata, 6 iunie, de la ora 18:00, Provocarea lui Capello, meciul care poate califica Anglia la mondialul din Africa de Sud din 2010, Kazakhstan – Anglia.

Marii absenti de la Euro, englezii sunt mai motivati ca niciodata si nu iarta nimic. Anglia a castigat toate cele 5 meciuri din actuala campanie de calificare. Doar Campioana Europei, Spania si Olanda se mai pot lauda ca nu au pierdut nici un punct in aceste preliminarii.

Kazakhstanul este abia pe locul 5 in grupa, dar este recunoscuta pentru agresivitatea cu care joaca meciurile de acasa. Dupa ce a pierdut Liga Campionilor desi a avut 3 echipe in semifinale, fotbalul englez promite revansa in fotbalul mare cu nationala. Kazakhstan – Anglia, din grupa a-6-a de calificare la Campionatul Mondial, este in direct la Sport.ro sambata, 6 iunie, de la ora 18:00.

Pana la meciul din preliminarii, Sport.ro vine cu trei meciuri de colectie – Anglia – Romania din 1981, 1985 si 1994.

In preliminariile Campionatului Mondial din Spania, Costica Stefanescu, Anghel Iordanescu, Ilie Balaci si Rodion Camataru erau pionii principali ai nationalei in acea vreme si, in ciuda eforturilor colosale, Anglia nu a reusit sa se impuna in fata Romaniei. Anglia – Romania din 1981 este la Sport.ro marti, 2 iunie, de la ora 19:00.

Miercuri, 3 iunie, un alt meci din preliminariile unui Campionat Mondial e adus in prim plan. De la ora 19:00, Sport.ro ofera Anglia-Romania din 1985, cand Mircea Lucescu era antrenorul nationalei, iar Hagi, Rednic si Boloni faceau furori in fotbal.

DISTRIBUIȚI