Acasă Sport Ioan Andone, lovit de suporterii echipei ŢSKA

Ioan Andone, lovit de suporterii echipei ŢSKA

217
1
DISTRIBUIȚI

Ioan Andone, românul care antreneaza echipa bulgare ŢSKA, a fost bătut de câţiva suporteri ai clubului, meciul în deplasare al ŢSKA cu Lokomotiv Mezdra fiind suspendat după ce fanii echipei sofiote au intrat pe teren în minutul 61, la scorul de 1-0 pentru gazde.

După o primă repriză destul de slabă, de partea ambelor echipe, scorul a fost deschis de Ismail Issa care a marcat pentru Lokomotiv, în minutul 61. Furioşi din cauza jocului slab, suporterii ŢSKA au intrat pe teren, unii dintre ei lovindu-l pe antrenorul Ioan Andone, moment in care arbitrul a decis suspendarea meciului.

Firma de securitate privată angajată de Lokomotiv Mezdra nu a reuşit să-i oprească pe suporterii ŢSKA, ordinea pe stadion fiind restabilită cu ajutorul poliţiei, la scurt timp după începutul violenţei, fără ca vreun suporter să fie rănit.

Foto: mediafax.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. « Castiguri Pe Net. Salariu atractiv. Cautam urgent oameni interesati sa lucreze la domiciliu. Asiguram prin contract plata salariului. Rugam seriozitate maxima !Detalii numai la email :mirajulnaturii@gmail.com
    Valabil in toata tara
    NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti bani ! Aplici doar un sistem gratuit si foarte elegant de lucru numai pe Internet (marketing,publicitate) si castigi bani ! «