Acasă Sport Invata sa dansezi la BodyExprim

Invata sa dansezi la BodyExprim

158
0
DISTRIBUIȚI

Care este cel mai plăcut mod de a face mișcare, de a-ti tonifia musculatura, dar totodată de a te relaxa si a te distra? ….. Dansul.

Doamnelor, haideti să ne dezbrăcăm de inhibitii si să păsim cu încredere în sala de dans fie doar pentru a ne misca, fie pentru a invăta anumite dansuri cu care să vă uimiti prietenii la o petrecere.

Fie că  apreciati dansurile de societate prin eleganta Valsului Englezesc, pasiunea Tangoului, dansul mirilor- Valsul Vienez, senzatia de calm a Slow Foxului cât și jucăusul Quick Step, sau dansurile Latino –Americane prin  dinamicitatea Sambei, ritmicitatea Cha Cha Cha-ului, romantismul Rumbei, pasiunea si puterea lui Passo Doble sau voiosia Jive-ului noi vă asteptăm in sala de dans. De asemenea puteti învăta stilurile dansurilor Caraibiene precum Salsa, Bachata, Merengue, Rueda de Casino sau dansuri de Disco de peterecere ale căror miscari se imbină perfect cu muzica celebrelor formatii ABBA, Boney M, Villeage People si multi alții. Totusi nu putem uita de dansurile traditionale românesti precum Sârba, Hora sau Brasoveanca, dansuri care ridică lumea in picioare la fiecare petrecere.

Renuntati la ideea „Nu am partener deci nu merg la dans”. Sistemul nostru functionează pe ideea „Toată lumea dansează cu toata lumea”, asadar nu numai că veti avea un partener dar puteti lega si prietenii de durată.

Dacă esti in pragul nuntii vino la BodyExprim cu viitorul tău sot si vei avea o coregrafie de neuitat special pentru voi, tocmai pentru că  acest moment special din viata voastră este foarte important.

În concluzie, imbracăte in ceva comod, ia-ti un prieten sau o prietenă si hai la dans fie că esti o iubitoare a clasicului sau a modernului, a dansurilor latino sau a celor de societate, fie că ai partener sau nu.

Te asteptăm cu drag in echipa BodyExprim.

Alexandru Papaianopol – Antrenor Dans

DISTRIBUIȚI