Acasă Sport Hagi, pe muzica lui Beethoven

Hagi, pe muzica lui Beethoven

161
2
DISTRIBUIȚI

DVD-ul „Hagi – Vol. 2 Cluburile” a fost lansat saptamana trecuta, la Bucureşti, la doar un an si jumatate dupa „Hagi – Vol. 1 Nationala” – cel mai bine vandut DVD pe piata din Romania: aproximativ 200.000 de exemplare.

DVD-ul „Hagi – Vol.2 Cluburile” este realizat sub egida Fundatiei „Gheorghe Hagi”, toate veniturile obtinute din vanzare urmand sa fie folosite in scopuri caritabile, pentru a sustine dezvoltarea sportului pentru tineri în Romania.

Produsul conţine imagini şi fotografii de la cluburile la care a evoluat Hagi (FC Constanţa, Sportul Studenţesc, Steaua Bucureşti, Real Madrid, Brescia, CF Barcelona, Galatasaray Istanbul), precum şi interviuri cu antrenori, coechipieri şi conducători ai fotbalului românesc.

„Aceste DVD-uri prezintă cele mai importante momente ale carierei mele. Cred că aceasta este cea mai simplă cale de a mă prezenta pe mine şi cariera mea în faţa fanilor din întreaga lume, iar ei să devină parte a eforturilor mele de a susţine fotbalul. Sunt momente unice, pe care nu le pot uita. Majoritatea suporterilor îşi aduc aminte de pasele, driblingurile şi golurile mele, iar eu nu pot uita atmosfera creată de suporteri”, a declarat Gheorghe Hagi.

„Hagi – Vol.2 Cluburile” beneficiază de o coloană sonoră adecvată, fiind folosite melodii compuse de compozitori celebri: Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Richard Wagner, Georges Bizet, Giuseppe Verdi şi Gioachino Rossini.

În întreaga sa carieră, Gheorghe Hagi a marcat 317 goluri în 789 de meciuri jucate la echipele de club (282 de goluri în 664 de meciuri) şi la naţională (35 de goluri în 125 de meciuri).

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII