Acasă Sport Gigi Becali se retrage din viata publica

Gigi Becali se retrage din viata publica

164
0
DISTRIBUIȚI

Gigi Becali ramane in continuare unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din Romania, declaratiile sale si polemicile in care a intrat cu diferite persoane fiind, de nenumarate ori, subiecte de prima pagina.

A atras simpatii prin donatiile sale si gesturile filantropice, insa a scazut puternic in sondaje in momentele in care atacurile sale verbale s-au indreptat catre unul dintre cei mai iubiti romani, Gica Hagi. Afirmatiile si acuzatiile autointitulatului „Razboinicul luminii” au facut intotdeauna valva si au constituit subiect de maxim interes pentru institutiile mass-mediei.

Acum, Gigi Becali este hotarat sa renunte la celebritate, declarand pentru eMulte.ro ca va disparea treptat, dar sigur din viata publica. „Am obosit! O sa dispar usor, usor din fata camerelor. N-o sa mai dau nicio declaratie, pe nicaieri.” a afirmat latifundiarul. Motivul? Gigi Becali vrea sa-si protejeze familia. „Pe mine nu ma afecteaza foarte tare, dar am o familie care ma iubeste si care sufera de fiecare data cand vede mizeriile din presa. Asa ca o sa raman in umbra, n-o sa mai ies la rampa cu nicio declaratie, in felul asta mi-i protejez pe cei dragi de langa mine!” a continuat Becali.

DISTRIBUIȚI