Acasă Sport Gigi Becali crede ca Piturca a vrut sa il fure

Gigi Becali crede ca Piturca a vrut sa il fure

208
1
DISTRIBUIȚI

Gigi Becali a declarat duminică într-o conferinţă de presă, că toate garanţiile cerute de Piţurcă, în valoare de 20 de milioane de euro, în opinia lui, pot fi o strategie a „unui lucru dubios”.

poza victor piturcaCearta dintre Piţi şi Gigi Becali a dat naştere unui scenariu care explică într-o mare măsură sumele exorbitante despre care s-a vorbit în ultimele zile.

„Mă duce gândul şi la strategii. Atâtea garanţii, atâtea plăţi şi trei ani să stau ca la puşcărie. Şi el putea să execute garanţia când voia. Aşa că am terminat bâlciul şi cu asta basta. Chiar azi mă gândeam că e ceva dubios în treaba asta. La un moment dat, când eram cu suporterii, mi-a şi spus că eu trebuie să uit de clubul ăsta în următorii trei ani. Şi atunci, eu ce să fac?”, s-a întrebat finantatorul Stelei.

Gigi Becali a tinut sa precizeze că îl mai aşteaptă să se răzgândească pe Victor Piţurcă până duminică seară: „I-am făcut din nou propunerea pentru contract lui Piţurcă în faţa suporterilor. Şi acum, dacă vine, e valabilă propunerea mea. Dar propunerea asta va mai fi valabilă doar până astă-seara, pentru că de mâine voi intra în contact cu alţi antrenori. Eu îi mulţumesc pentru ceea ce a făcut până acum. Nu vreau să mă cert cu el. Nu am nevoie să-mi dea nimeni dreptate. „, a precizat el.

Demisia lui Piţurcă a reaprins flacăra conflictului dintre suporteri şi patron, care nu se teme de reacţia suporterilor la meciurile următoare, după plecarea lui Victor Piţurcă din cadrul clubului: „M-am dus singur la întâlnirea cu suporterii. Să vadă lumea că nu mi-e frică. Dar dacă e să se întâmple ceva, am şi bodyguarzi. Am pe unul care a fost garda de corp a lui Angelina Jolie când era în Afghanistan. Are 18 gloanţe. Le-am spus şi suporterilor toate lucrurile, de la A la Z. Suporterii îl susţin pe Piţurcă nu pentru că îl iubesc prea mult ci pentru că ei cred că Piţurcă mă poate pune la punct pe mine. Ei tot spun că nu o să fie linişte. Eu le-am spus că o să fie. Dacă se vor comporta civilizat pe stadion, nu o să fie nicio problemă. Eu ştiu că proprietatea e sfântă. Sunt nişte legi şi cer autorităţilor să-şi facă datoria”, a concluzionat finantatorul Stelei.

DISTRIBUIȚI