Acasă Sport Gabi Tamas da lectii de fotbal la Pro Motor

Gabi Tamas da lectii de fotbal la Pro Motor

106
0
DISTRIBUIȚI

Gabi Tamas, cel despre care se spune ca este cel mai bun fundas al lui Dinamo, vine la Pro Motor sambata 6 iunie, de la ora 12:30, s-o provoace pe Roxana Ciuhulescu la o repriza de fotbal. Si nu vine cu mainile in buzunare, ci la volanul unei super-masini de 150 000 de euro, Audi R8.

Cand era mic, lui Gabi ii placea sa se plimbe cu combinele vecinilor si asa a inceput pasiunea lui pentru masini. Imediat cum a implinit 18 ani si-a si luat carnetul de conducere si-a schimbat combinele cu un Audi A6. Au urmat apoi un X3 si un M3, iar acum intentioneaza sa-si schimbe actualul R8 cu noul R8 de 5,2 cilindri. Dar asta numai dupa ce-si va lua prima de campionat, pentru ca, desi Dinamo este pe locul 2 in Liga 1 pentru moment, Tamas inca mai spera sa castige mult ravnitul trofeu si sa mearga direct in Champions League.

Chiar daca Gabi crede ca femeile sunt un adevarat pericol la volan, face adesea schimb de masina cu iubita lui care are un Audi TT.

Intre alergatul cu masina personala si alergatul pe gazonul din Stefan cel Mare, Gabi Tamas e nevoit sa aleaga gazonul pentru ca are deja 6 puncte de penalizare luate pe permis.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI