Acasă Sport Doamnele fitness-ului modern

Doamnele fitness-ului modern

241
0
DISTRIBUIȚI

de Nicolae Cristea (Jack) –  BodyExprim

Fitnessul, un cuvant magic pentru cei mai multi dintre noi, dar mai ales pentru cele mai multe dintre fanele sportului modern si sportului in general. Acest cuvant este incarcat de intelesuri care mai de care mai atragatoare cum ar fi sanatate, lipsa lipidelor atat de nocive organismului, miscare, relaxare, stil de viata diferit si benefic  pentru trupul si mintea noastra, echilibru si toate astea pe buna dreptate. Orice doamna sau domnisoara si-ar dori un corp atletic cu proportii placute, lipsit de orice fel de mase  inactive sau strat adipos, iar fitnessul va poate oferi toate aceste nuante frumoase ale vietii plus cele mentionate mai sus!

Acest sport modern imbina aproape perfect toate miscarile necesare tonifierii musculaturii, elaticitatii, proportiilor placute, respiratiei si bunei dispozitii. Nu epuizeaza datorita pauzelor mai mari dintre serii si mai mici dintre repetari, dandu-va astfel ocazia sa reluati exercitiile cu energia refacuta si cu acelasi entuziasm.

Fitnessul provine din culturism ca si radacina, iar astazi a devenit un concept mult mai larg si destinat in special persoanelor de sex feminin  deoarece nu implica greutatile mari si obositoare, masa muscular prea crescuta atat de dorita in zona masculina  si epuizarea prin antrenament greu si intens. Ca sa fiu sincer sunt sigur ca atunci cand fitnessul  a fost gandit ca si sistem de cineva, acel cineva s-a gandit cu precadere la reprezentantele sexului frumos!

Oricum, fitnessul fiind obtinerea unei stari  de bine in urma depunerii unui efort la sala de antrenament poate fi practicat de oricine, caci oricine isi doreste obtinerea unei conditii fizice invidiata de ceilalti si obtinerea starii de echilibru a organismului atat de cautata! Aceasta forma light de practicare a exercitiilor cu masini si ingreuieri isi spune din ce in ce mai mult cuvantul in reglarea sanatatii, obtinerea corpului dorit si schimbarea modului sedentar de viata!

Deci, doamnele fitnessului modern pun déjà bazele unei ramuri sportive plina de beneficii  si satisfactii socio-personale care sudeaza perfect existenta dorintei de a face miscare cu frumusetea miscarii in sine!

Va astept la BodyExprim sa impartasim impreuna cunostintele fitnessului modern feminine!

DISTRIBUIȚI