Acasă Sport Dinamobilul joaca in deplasare

Dinamobilul joaca in deplasare

51
0
DISTRIBUIȚI

„Dinamobilul” a ajuns la Cluj pentru o noua etapa din Campionatul National de Raliuri. Alex Filip si Bogdan Iancu pot aduna inca 595.5 Euro in contul actiunii „Race and Help”.

Dupa primul macadam din sezonul 2009, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu vor lua startul intr-o noua etapa pe asfalt. Pentru Alex Filip, debutul in Raliul Clujului a fost unul extrem de spectaculos. „In 2005 am luat startul la volanul unui Citroen Saxo, iar in dreapta mea se afla Adi Temes. Am avut atunci un noroc fantastic si am reusit sa evit in ultimul moment o iesire violenta in decor. 2005 a fost insa singurul an cu probleme in Raliul Clujului, pentru ca, in rest, am terminat tot timpul pe podium”, isi aduce aminte Alex Filip.

Raliul Clujului este programat in acest weekend, sambata si duminica, pe probele speciale din jurul orasului Cluj Napoca. Startul festiv se va da sambata, la ora 10 dimineata, in aceasta zi fiind programate 5 probe speciale. Ziua se va termina cu super speciala din parcarea Cora. Duminica, in ziua a doua, startul se va da la ora 09:01, fiind programate doua probe speciale, ultima in parcarea Iulius Mall. „Trebuie sa recunosc ca nu sunt un fan al super specialelor si deabia m-am obisnuit cu cate una la fiecare raliu, iar aici sunt doua. Chiar daca eu nu ma simt deloc bine pe o astfel de proba, ele sunt foarte importante pentru public si mediatizare”, a spus Alex Filip.

Echipajul cu numarul 79 continua, si la Raliul Clujului, campania „Race and Help”. La fiecare etapa din Campionatul National de Raliuri sponsorii lui Alex Filip vor dona cate 5 Euro pentru fiecare kilometru de proba speciala parcurs in scopuri caritabile. Dupa etapa de la Iasi, in contul „Race and Help” s-au strans 1.181,5 Euro, bani care vor ajunge in conturile Fundatiei Hospice „Casa Sperantei”.

DISTRIBUIȚI