Acasă Sport David Coulthard a marturisit la Pro Motor ca vrea Formula 1 in...

David Coulthard a marturisit la Pro Motor ca vrea Formula 1 in Romania

147
0
DISTRIBUIȚI

Roxana Ciuhulescu are invitati unul si unul in emisiunea Pro Motor de sambata, 9 mai. De la ora 11.15, la Pro TV isi dau intalnire pilotul de Formula 1 David Coulthard, actrita Adela Popescu, dar si pilotul de raliuri George Grigorescu.

Impresionat de statiunea Mamaia, unde in week-end a facut senzatie cu un monopost de Formula 1 dotat cu un motor Renault de 950 CP, scotianul David Coulthard povesteste sambata in emisiunea Pro Motor despre cariera lui de pilot de Formula 1, despre cursele din Marele Circ in care i-a luat fata rivalului sau Michael Schumacher, dar si despre masina pe care o conduce zi de zi si pe care o considera isteata ca el.

Si daca pe pista de Formula 1 facea senzatie la o viteza de peste 300 de km/h, fostul pilot al echipei McLaren-Mercedes recunoaste ca pe sosele este un sofer destul de cuminte. Cetatean al Statului Monaco, Coulthard a fost incantat de tot ce a vazut in Romania, de la femeile frumoase, la asfaltul pe care si-a incercat monopostul la Mamaia si a recunoscut ca i-ar placea daca primarul Radu Mazare ar face un circuit de Formula 1 la Constanta.

DISTRIBUIȚI