Acasă Sport Daniela Crudu, Dani Otil si Dan Negru, copiloti la Gala Campionilor de...

Daniela Crudu, Dani Otil si Dan Negru, copiloti la Gala Campionilor de Automobilism Sportiv

175
0
DISTRIBUIȚI

În deschiderea Galei Campionilor la Automoblism Sportiv sezonul 2009, Federaţia Română de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Primăria oraşului Sinaia, a organizat un RallyShow incendiar în care Daniela Crudu, Dani Oţil, Dan Negru, Gabriela Szilagyi, Geanina Corondan şi primarul sinăian Vlad Oprea, au stat pe scaunul copilotului, în dreapta unora dintre cei mai buni piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2009 şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2009.

La RallyShow-ul Gala Campionilor FRAS 2009, organizat în centrul oraşului Sinaia, Daniela Crudu a fost un excelent copilot pentru doi piloţi emeriţi din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2009. Binecunoscutul pilot de raliu, Bogdan Marişca a fost primul care a iniţiat-o pe vedeta TV, Daniela Crudu, în tainele motorsportului şi pilotajului sportiv profesionist. De la un Mitsubishi EVO IX, Daniela a trecut la doua roţi motrice, alergând cu un Citroen C2R2 pilotat de campionul clasei A7, Aexandru Filip.

Dani Oţil, deja un obişnuit al curselor de raliu, copilot de ocazie inclusiv al pilotului de şase ori campion mondial, Sebastian Leob, a rămas fidel pilotului român, Alexandru Filip. Încă din 2008, de la Raliul Sibiului, etapă importantă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, Dani Oţil cochetează cu postura de copilot al pilotului Alex Filip. Şi la Sinaia, Dani a rămas copilotul exclusiv al pilotului care aleargă pe un Citroen.

Pilotul Alin Mărginean, Campion Naţional al Grupei H în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2009, l-a avut în postura de copilot pe Dan Negru. Vedeta TV şi-a exprimat emoţia de a fi în această postură la startul în prima sa trecere pe proba de RallyShow sinăiană. La revenirea în parcul de service, Dan Negru s-a declarat un fan al pilotului de grupă H şi a rămas fidel acestuia în postura inedită de copilot.

„Marişca face o femeie să plângă, dar nu pentru că este nefericită”. Aceasta a fost declaraţia Gabrielei Szilagyi la întoarcerea în parcul de service al RallyShow-ului, după o trecere pe superspeciala sinăiană în postura de copilot al pilotului clujean Bogdan Marişca.

Horaţiu Ionescu Cristea, cel mai nonconformist pilot de raliu român, cu cea mai mare capacitate de a face spectacol la cote înalte pe superspecialele de la raliuri, a avut un copilot pe măsură: Geanina Corondan, o vedetă la fel de nonconformistă ca şi pilotul unui Ford Escort MK2.
În acelaşi RallyShow, piloţii prezenţi cu maşinile la start au avut posibiliatea şi unor Special Raids, în care au putut avea în postura de copiloţi piloţi de la alte grupe şi clase din CNRD, într-un interesant schimb de experienţă. Astfel, pilotul Ernest Mullner (Grupa A) a fost copilotul lui Horaţiu Ionescu Cristea (Grupa H), pilotul feminin Alina Bunica (Grupa A) a fost copilotul lui Vali Porcişteanu (Grupa N), pilotul Andrei Mitrașcă (Grupa A CNVCD) a fost copilotul lui Ernest Mullner (Grupa A CNRD), Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia și pilot debutant Grupa N Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2009, a fost copilotul lui Jarkko Miettinen, campionul din 2008 al CNRD. Lucian Boroianu, Campionul Naţional al Grupei A Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2009, a avut în postura de copiloţi jurnalişti importanţi din presa locală, în timp ce Campionul Naţional Absolut la viteză în coastă, Daniel Onoriu, a decis să facă din RallyShow-ul sinăian o sărbătoare pentru fanii săi fideli. Din păcate, Onoriu a fost nevoit să abandoneze tehnic după numai o trecere în superspeciala sinăiană.

DISTRIBUIȚI