Acasă Sport Cristi Pulhac ar vrea sa schimbe din trecutul sau, scandalul in care...

Cristi Pulhac ar vrea sa schimbe din trecutul sau, scandalul in care a fost implicat

158
0
DISTRIBUIȚI
Alina Radu

Cristi Pulhac este un om simplu. Şi cum oamenii simpli sunt greu de gãsit şi pe cale de dispariţie într-o lume în care majoritatea încearcã sã epateze, m-am bucurat sã aflu cã se pãstreaza astfel de valori şi printre persoanele publice. Implicat într-un scandal pe  care nu l-a meritat, Cristi priveşte cu optimism evoluţia lui şi crede cã lucrurile importante în viaţã sunt doar cele care conteazã pentru sufletul lui. Şi-a deschis sufletul într-un interviu acordat în exclusivitate publicaţiei eMulte.ro.

A.R. Descrie-mi femeia idealã în concepţia ta.
C.P. Prima oarã conteazã aspectul fizic. Apoi conteazã sã nu fie posesivã, sã fie plinã de viaţã, sã fie maturã în gândire. Cred cã sunt compatibil numai cu o femeie care îndeplineşte aceste calitãţi.

A.R. De-a lungul timpului s-a vorbit despre tine ca fiind un bãrbat cu succes la femei. De ce crezi cã eşti o ţintã pentru femei?
Avem o lume mondenã construitã de presã, care în realitate nu existã. Am avut relaţii cu multe femei şi cred cã le-a atras modul meu de a fi. Cred cã faptul cã sunt persoanã publicã este un atu în plus, dar nu reprezintã neapãrat un motiv.

A.R. Cum te linişteşti atunci când eşti foarte nervos?
C.P. De cele mai multe ori simt nevoia sã fiu singur, cu gândurile mele şi încerc sã analizez situaţia care mi-a indus starea de nervozitate.

A.R. Vorbesc fotbaliştii între ei despre femeile care au trecut prin patul lor?
C.P. Sunt unii fotbalişti care vorbesc, dar eu unul nu practic acest obicei. Mi se pare urât sã vorbeşti despre cineva care la un moment dat a umplut golul de lângã tine. Pânã la urmã persoanele cu care eşti sau ai fost reprezintã cartea ta de vizitã ca om şi toţi suntem umani. Oamenii din viaţa noastrã sunt oglinda noastrã, a ceea ce reprezentãm.

A.R. Care ţi se pare cea mai sexy vedetã din România?
C.P. Îmi place foarte mult Mihaela Rãdulescu, mi se pare o femeie completã.

A.R. Dacã ai putea sã îţi petreci o zi cu oricine din lume, cu cine ţi-ai dori sã faci asta şi de ce?
C.P. Mi-aş petrece-o cu prietenul meu cel mai bun, Adi Ropotan. Nu ne mai vedem atât de des şi îmi dã o stare de siguranţã compania lui. Cred cã cele mai importante persoane sunt prietenii în viaţa cuiva.

A.R. Ce ai schimba la trecutul tãu dacã ai putea face asta?
C.P. Aş schimba scandalul în care am fost implicat în primul rând, cam atât pentru cã restul lucrurilor care s-au întâmplat în viaţa mea nu au depins de nimeni. Mi-am asumat responsabilitatea greşelilor mele.

A.R. Care a fost cea mai mare minciunã care s-a scris despre tine?
C.P. Au fost multe minciuni, în unele articole s-a scris cã am stat şi m-am distrat pânã la ore târzii în situaţii în care eu eram acasã. Asta m-a deranjat cel mai mult. De obicei când mã duceam undeva, recunoşteam. Jurnaliştii ziarelor de scandal scriu orice aud, nu se intereseazã dacã e adevãrat ceva din ce publicã.

A.R. Care e cel mai mare hobby al tãu? Surprinde-mã.
C.P. Fotbalul în primul rând care nu reprezintã doar o meserie. Sã cãlãtoresc îmi place foarte mult, îmi place senzaţia când eşti într-un loc nou şi trebuie sã îi descoperi secretele.

A.R. Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit?
C.P. Am primit cadou un ceas de la o persoanã pentru care am un profund şi deosebit respect, iar ceasul reprezintã dovada sentimentelor reciproce.

A.R. Dacã nu ai fi ajuns fotbalist, ce ai fi fãcut?
C.P. Mi-am pus şi eu uneori întrebarea asta şi chiar nu ştiu.

A.R. Care a fost cel mai inedit mod în care te-a abordat o femeie?
A.R. Într-o noapte la 12.30 a sunat o fatã necunoscutã la interfon, foarte înţepatã şi îmi spunea cã vrea sã urce la mine. Evident nu i-am permis şi m-am uitat pe geam sã vãd cine era când a plecat.

DISTRIBUIȚI