Acasă Sport Cori Gramescu, pe urmele lui Dan Negru la Chisinau

Cori Gramescu, pe urmele lui Dan Negru la Chisinau

207
0
DISTRIBUIȚI

cori gramescu 1Cori Gramescu este pe cale sa devina cel mai celebru antrenor de fitness si in Republica Moldova, tara unde Dan Negru este, de doi ani, vedeta de divertisment numarul 1.

Cori va participa la inceputul saptamanii viitoare la o serie de evenimente la Chisinau, oras in care va implementa Ultimate Pilates, propria metoda de fitness care este in acest moment in plin proces de internationalizare.

Cori Gramescu va lansa Ultimate Pilates la Chisinau in cadrul unor demonstratii la care vor participa vedetele feminine ale Republicii Moldova, cantarete, prezentatoare TV si femei de afaceri. De altfel, ea va participa la un pranz oficial alaturi de 30 din cele mai de succes femei de afaceri din tara. „Sunt deosebit de incantata de invitatia celor de la Chisinau, mai ales ca imi doresc sa le impartasesc din secretele Pilates ca metoda sigura si echilibrata de a scapa de kilogramele in plus. Am auzit numai lucruri frumoase despre femeile de peste Prut care, nu doar ca sunt frumoase, dar sunt si ambitioase atunci cand trebuie sa aiba grija de aspectul lor fizic”, declara Cori Gramescu.

DISTRIBUIȚI