Acasă Sport Cine e cel mai bun sportiv al anului?

Cine e cel mai bun sportiv al anului?

195
0
DISTRIBUIȚI

Florin Costea sau Banel Nicolita? Lucescu senior sau Lucescu junior? Dragulescu sau Bute? Mare batalie pentru titlul de sportivul anului se da pe internet, pe www.sport.ro, pana pe 21 decembrie, cand vor fi desemnati „Cei mai buni din 2009”.

Site-ul sport.ro face bilantul anului 2009 in materie de sportivi – 30 de nume grele din fotbal, gimnastica, scrima, handbal si box se lupta pentru titul categoriei la care au fost nominalizati.

Batalia pentru „Cel mai bun antrenor” al anului se da in familie – pe langa Dan Petrescu, Boloni si Sabau, Mircea Lucescu trebuie sa il infrunte si pe fiul sau, Razvan. Sport.ro va desemna si „Cel mai bun jucator din Liga 1” – Gigel Bucur, Cristea, Florin Costea, Nicolita si Apostol sunt nominalizatii categoriei. Kapetanos si Ndoye sunt rivali nu doar in campionat, ci si in batalia pentru „Cel mai bun jucator strain din Liga 1”.

Razvan Rat a ochit bine si a impuscat doua nominalizari – daca pentru titul de „Stranierul anului” se bate cu Mutu si Chivu, la categoria „Sportivul anului” trebuie sa ii infrunte pe  Marian Dragulescu, Rares Dumitrescu; Cristina Varzaru si Lucian Bute.

Zicu, Marica, Dayro Moreno, Cesinha si Semedo s-au ales si ei cu cate o nominalizare, chiar daca nu s-au remarcat de-a lungul anului prin performantele de pe teren. Vizitatorii site-ului sport.ro vor decide care dintre cei 5 fotbalisti  este „Dezamagirea anului”.

DISTRIBUIȚI