Acasă Sport Catalin Cazacu, primul roman care se pregateste pentru doua campionate mondiale

Catalin Cazacu, primul roman care se pregateste pentru doua campionate mondiale

177
0
DISTRIBUIȚI

Catalin Cazacu se considera un tanar norocos: are un copil minunat si face exact ceea ce si-a dorit toata viata, adica motociclism de performanta.

catalin cazacu motoTimisoreanul face parte din echipa „Taifun racing”, fiind omul care din 2007 a indraznit sa viseze mai mult decat era permis: campionatele mondiale. Dupa ce a devenit campion national Supersport, Catalin a decis sa atace si in strainatate: „Am mers si in 2010 si in 2011 la cateva etape din campionatul mondial de viteza motociclism si am avut rezultate bune, neasteptate chiar. In acest campionat ne-am propus sa mergem si in 2012, intr-o formula de doi piloti romani. Unul dintre ei sunt eu, cel de-al doilea nu este inca stabilit 100%. Va depinde mult si de partenerii nostri”.

Catalin Cazacu a fost inclus acum si intr-o echipa noua care sa reprezinte Romania in Campionatul Mondial de Anduranta. „Am primit la o emisiune TV in direct o propunere de a face echipa cu un alt motociclist de top din Romania, dar pentru anduranta. Eu nu am mai fost in astfel de intrecere, aici va conta foarte mult modelul de motocicleta ales”, ne-a declarat Catalin.

Desi in ultima perioada au fost din ce in ce mai multe accidente de motocicleta atat pe circuit, cat si pe strada, Catalin nu este speriat:

„Pe strada nu merg tare. Nici nu abuzez de motocicleta, decat atunci cand e trafic. Dar in cursa pot invinge, pot pierde sau pot muri. Oricum ar fi, sunt pregatit!”

DISTRIBUIȚI