Acasă Mioritic Bianca nu-l vrea pe «Prinţ» la Cluj

Bianca nu-l vrea pe «Prinţ» la Cluj

236
0
DISTRIBUIȚI

Adrian Cristea se va transfera la «U» Cluj, dar iubita sa nu vrea să se mute în Ardeal.

După Claudiu Niculescu, „Prinţul” e al doilea transfer de marcă al Universităţii Cluj. Mutarea s-a realizat în doar câteva zile: vineri, Walter şi Nicolae Badea s-au înţeles, sâmbătă s-au semnat actele de transfer şi azi Cristea îşi va pune semnătura pe acord.

Adrian Cristea va juca timp de două sezoane şi jumătate la „U” Cluj şi va avea un salariu de 120.000 de euro pe an, cu 50.000 mai mult decât câştiga în „Ştefan cel Mare”.

Borcea şi Badea l-au cedat pe jucător în contul datoriei faţă de Walter, suma fiind de aproape două milioane de euro. Dacă părţile s-au înţeles până la cele mai mici detalii, fotbalistul are unele ezitări pentru că mutarea la Cluj i-ar strica relaţia cu starleta Bianca.

Aceasta nu vrea să părăsească Bucureştiul pentru că ar însemna să rupă înţelegerea cu Dan Capatos, fiind asistentă la emisiunea „Un show păcătos”, şi nu ar mai fi în prim planul evenimentelor mondene şi a prezentărilor de modă.

Astfel, legătura cu „Prinţul” va fi una la distanţă, cei doi urmând să se întâlnească din ce în ce mai rar, idee care nu e deloc pe placul fotbalistului.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Claudiu Niculescu, care nu dorea să plece din Capitală pentru că soţia sa, Diana, prezintă o emisiune la Antena 2, dar în cele din urmă s-a găsit soluţia de compromis. Diana înregistrează o parte dintre emisiuni şi astfel stă cât mai puţin în Bucureşti, în rest fiind alături de familie, la Cluj.

www.click.ro

DISTRIBUIȚI