Acasă Sport Becali poate prelua o echipa din Liga I

Becali poate prelua o echipa din Liga I

213
0
DISTRIBUIȚI

Gigi Becali a declarat pentru sport.ro ca daca va putea vinde Steaua cu 35 de milioane de euro, va prelua una dintre echipele din Liga I. Becali l-ar putea convinge pe George Copos sa-i dea echipa din Giulesti, dar la fel de usor l-ar face pe Vasile Turcu sa-i dea Dinamo.

Gigi Becali a declarat: „Imi iau o echipa mare din Liga 1,  nu una din Liga a doua. Nu vreau o echipa mica precum Unirea. Eu ma duc la o echipa mare. Ii pastrez pe Stancu, Banel si Onicas plus tineri de la echipa secunda si iau campionatul, nu ies din fotbal!  Veti vedea cea mai mare bomba din fotbal! Nu sunt stelist pe viata. Nu am fost nici un stelist si nici fanul vreunei echipei. Sunt stelist infocat pentru ca sunt banii mei acolo, nu din alt motiv. Daca ajung la alta echipa va garantez ca voi lua campionatul mereu”.

George Copos vrea sa dea echipa din Giulesti, asa ca lui Becali i-ar fi foarte usor sa obtina Rapidul. De asemenea Vasile Turcu vrea sa renunte la actiunile sale la Dinamo, asa ca Becali ar fi o sansa buna pentru acesta.

Becali a mai spus ca daca va pleca din Ghencea, il va lua cu el si pe presendintele Valeriu Argaseala.

Sursa: www.onlinesport.ro

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI