Acasă Sport Bătaie ca în şapte păcate între vedete, la ziua lui Edi Irimia

Bătaie ca în şapte păcate între vedete, la ziua lui Edi Irimia

267
1
DISTRIBUIȚI

Cele mai noi apariţii din showbiz-ul românesc promit spectacol total duminică, începând cu orele 15:00, pe o plaja din Mamaia.

xCum în aceeaşi zi promotorul Edi Irimia îşi sărbătoreşte ziua de naştere, el împlinind 37 de ani, iubita să, Oana Bozdoc, o cunoscută organizatoare de evenimente, i-a pregătită acestuia o surpriză specială. Mai exact, este vorba de un show cu sexy-vedetele Cezara Darie, Raluca Podea, Mădălina Secuiana, vedeta Playboy Rodica Miron, Carmen Popa şi Mari Dinu. Fetele se vor bate între ele, în costume de baie şi mănuşi de box, iar la colţ vor fi racorite de fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, ultimele descoperiri ale lui Edi Irimia.

În juriu se va afla starul K1 Ştefan Leko, care de la gala lui Lucian Bute de sâmbătă seară va veni direct la Mamaia pentru acest eveniment de la malul mării, luptătorul Benjamin Adegbuyi, cântăreţul american Brad Johnson (ex Boney M) şi Edi Irimia. Ştefan Leko şi staff-ul Local Kombat vor rămâne la Mamaia până pe 16 iulie, când are loc Super Kombat Grand Prix, eveniment transmis în 83 de ţări din patru continente prin intermediul Eurosport.

Sportivii vor avea parte de o adevărată vacanţă pe litoral pentru că vor fi cazaţi în singurul resort de lux de pe litoral, localizat în nordul staţiunii Mamaia. La Gala din 16 iulie vor participa super luptători din K1 printre care Mighty Mo, Carter Williams, Ştefan Leko, Cătălin Morosanu, fraţii Stoica şi sportivi din patru continente.

DISTRIBUIȚI