Acasă Sport Arpad Paszkany a testat o Skoda S 100 din 1974

Arpad Paszkany a testat o Skoda S 100 din 1974

245
0
DISTRIBUIȚI

Roxana Ciuhulescu ii va duce patronului de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, o “batranica” pentru editia Pro Motor de sambata, 9 aprilie, de la Pro Tv. Nu este vorba despre vreo femeie in varsta, ci despre prima masina pe care a condus-o patronul, o Skoda S 100 din 1974.

arpad paszkanyLanga Ferrari GT 599 Fiorano, masina pe care o conduce acum Arpi, Roxana impreuna cu colegii ei de la Pro Sport si Pro Tv Cluj a asezat cuminte “batranica” pe care a acoperit-o cu o prelata doar-doar fostul ei “stapan” ghiceste cine este. Dupa cateva intrebari si un raspuns gresit, Arpi va fi foarte emotionat cand va descoperi adevarul. Intr-o fractiune de secunda, isi va aminti cate emotii i-au adus cei 988 CMC ai masinii si cum era la un pas sa-si piarda permisul cand a depasit un tramvai pe partea stanga. Chiar daca e veche, Arpi considera ca viteza Skodei S100 este de fapt viteza actuala a echipei pe care o patroneaza.

Dupa ce va testa “batranica”, Arpi se va intoarce la cei 620 CP ai lui Fiorano, bijuteria produsa in 2007 si pe care a primit-o cadou de la niste parteneri de afaceri, pentru ca el marturiseste ca nu ar da niciodata 300 000 de euro pe o masina.

Tot in editia din 9 aprilie, Pro Motor va prezenta camionul anului 2011 pe care Roxana Ciuhulescu l-a testat in Germania, Mercedes Atego Bluetec Hybrid. De asemenea, tot sambata un biet Smart cabrio va fi supus la chinuri cumplite. Incarcat ca un magar, Smart abia se va mai zari de gresie, machete, saltea, dusuri atarnate de oglinzi, dar si chiuveta sau wc, toate inghesuite intr-un Smart.

DISTRIBUIȚI