Acasă Sport Alexandra Derevici vrea sa mearga la Wimbledon

Alexandra Derevici vrea sa mearga la Wimbledon

187
0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Derevici, prezentatoarea Sport.ro, este pasionata de tenis inca de cand era mica. Desi ii place sa practice acest sport din cand in cand, prezentatoarea Sport.ro recunoaste ca e inca o amatoare. In schimb, nu rateaza aproape niciodata marile turnee de tenis, pe care le urmareste la televizor cu sufletul la gura.

“Imi place sa joc tenis, dar nu ma pricep inca foarte bine. Prefer sa ma uit la televizor si sa invat de la cei mai buni. Din pacate…e mult mai greu decat pare. Dar cine stie, poate intr-o buna zi o sa ajung si la Wimbledon…in tribuna bineinteles”, a marturisit vedeta stirilor de la Sport.ro cu zambetul de buze.

Alexandra prefera sa urmareasca turneele pe iarba, iar Wimbledon-ul, turneu transmis de Sport.ro din 22 iunie este, fara discutie, preferatul ei.

“ Imi place sa ma uit la turneele pe iarba pentru ca viteza de executie este foarte mare si asta face meciurile mult mai captivante. Cel mai mult imi place Wimbledon-ul pentru ca vin cei mai tari tenismeni ai momentului, iar competitia e si mai incitanta.”

Anul acesta, Alexandra nu are preferati si asta pentru ca s-a decis sa le tina pumnii stransi celor 7 sportivi romani prezenti in competitie. E gata insa intotdeauna sa faca o comparatie intre Federer si Nadal la nivel de… sex-appeal.

“ Cred ca Nadal are mai mult succes la pustoaice, dar, in opinia mea, Federer este mult mai sexy. Are ceva al lui, iar faptul ca e pe cale sa devina si cel mai titrat jucator de tenis din istorie il face si mai intersant”, a declarat Alexandra.

Turneul de la Wimbledon este transmis de Sport.ro din 22 iunie.

DISTRIBUIȚI