Acasă Sport Alex Pãcurar: “O femeie mi-a propus sã avem o relaţie în schimbul...

Alex Pãcurar: “O femeie mi-a propus sã avem o relaţie în schimbul unei sume de bani”

532
2
DISTRIBUIȚI

Alina Radu

Frumos, interesant, cu simţul umorului… şi mai presus de toate, fotbalist. A fost în atenţia antrenorului Victor Piţurcã, care a vrut sã îl aducã la echipa naţionalã, dar propunerea a coincis cu accidentarea lui Alex Pãcurar. Pentru cã nu a fost niciodatã implicat în vreun scandal, am întrebat cei mai aprigi critici ai fotbaliştilor de primã ligã, fetele mondene, ce pãrere au despre jucãtorul cu potenţial de la Pandurii Târgu-Jiu şi am primit doar pãreri pozitive: “Bãiatul ãla frumos? Sã-l întrebi când se mutã la Bucureşti”  sau “E foarte sexy, mi-ar plãcea sã-l cunosc”. Destul cu laudele, sã il cunoaştem mai bine printr-un interviu în exclusivitate, pe care l-a dat pentru publicaţia on-line eMulte.ro.

Alina Radu:  Ştiu cã ţi s-a propus sã joci pentru CFR Cluj. Vei onora contractual din iarnã?
Alex Pacurar: Acesta e un rãspuns pe care nu pot sã-l dau fãrã o oarecare marjã de eroare. Sunt doi factori importanţi de care depinde transferul meu: primul ar fi ca cele doua cluburi sã ajungã la un acord comun,  iar cel de-al doilea e sã-mi fie acceptate pretenţiile financiare.

A.R. Ţi-ai dorit vreodatã sã joci în afara ţãrii? Dacã da, unde ţi-ar plãcea?
A.P. Bineînţeles cã îmi doresc sã am şansa sã joc şi într-un alt campionat decât cel român. Îmi place mult fotbalul spaniol şi cred cã acesta ar fi “locul” în care m-aş adapta cu cea mai mare usurinţã.

A.R. Sã trecem la lucruri mai serioase 🙂 . Ai o iubitã? Dacã da, de cât timp sunteţi împreunã şi cum v-aţi cunoscut, ce îţi place la ea?
A.P. Am o relaţie de aproximativ cinci luni. Ne-am cunoscut în Cluj, oraşul meu natal, prin intermediul unei prietene comune, cât despre ce îmi place la ea aş putea spune cã are multe calitãţi, dar ţinând cont cã existã riscul sã citeascã interviul, enumer doar câteva:) : e sociabilã, frumoasã şi descurcãreaţã.

A.R. “Gurile rele” spun despre tine cã eşti misogin şi cã femeia ar trebui sã stea doar la cratiţã, în concepţia ta. Este adevãrat? Cum comentezi?
A.P. Chiar cã sunt rele gurile respective. Idealul meu feminin nu se regãseşte deloc în trãsãturile de mai sus. Îmi place ca femeia de lânga mine sã fie independentã, cu o personalitate puternicã , capabilã şi sigurã pe forţele ei.

A.R. Ai intrat vreodatã într-un sex-shop? Dacã da, ce ţi s-a pãrut interesant din ce ai vãzut?
A.P. Am intrat de câteva ori şi sincer nu m-a impresionat nimic în mod deosebit. Probabil cã depinde de fanteziile fiecãruia şi ãsta e un subiect unde aş vrea sã pãstrez un strop de discreţie:)

A.R. Care a fost cel mai inedit mod în care te-a abordat o femeie?
A.P. Cred cã în perioada liceului am avut parte de cea mai interesantã şi ineditã abordare. O colegã mai mare mi-a propus sã avem o relaţie contra unei sume de bani. Cred cã erau banii ei de buzunar pentru o lunã sau douã.

A.R. Ţi-ai face vreo operaţie esteticã? Dacã da, care ar fi aia?
A.P. Deocamdatã nu mã tenteazã sã schimb ceva fizic la mine. Poate ceva mai tarziu sau poate niciodatã.

A.R. Ai cont de hi5?
A.P. Da, am cont de hi5. Doar trebuie sã fiu şi eu în rând cu lumea 🙂

A.R. Îţi plac femeile cu implant de silicon în sâni sau naturale?
A.P. Dacã e sã-mi placã o femeie îmi place şi cu sâni naturali şi cu silicoane. Nu e ãsta chiar cel mai important criteriu.

A.R. Care e poziţia ta preferatã? (Poziţie de fotbalist)
A.P. E bine cã ai precizat la ce fel de pozitie te referi. Aş spune cã îmi place sã joc ofensiv şi în teren şi în afara lui.

A.R. Care e primul lucru pe care îl faci dimineaţã? Ce mãnânci dimineaţa?
A.P. Primul lucru pe care îl fac dimineaţa? Cred cã deschid televizorul. Sincer sã fiu de obicei “sar” peste micul dejun, dar dacã am antrenament dimineaţa încerc sã mãnânc ceva uşor înainte: cereale cu lapte sau un croissant.

A.R. Ai renume de “player” între femei… câte au trecut prin aşternutul tãu?
A.P. Cum ar fi sã raspund cu un numãr la întrebarea asta? Sincer nu am ţinut socoteala niciodatã, dar nici nu cred cã e important numãrul. Probabil cu cât e mai mare cu atât mai multe sunt eşecurile pe planul acesta.

A.R. Descrie-mi femeia idealã în concepţia ta.
A.P. Femeia care sã mã iubeascã şi pe care sã o iubesc în mãsura în care o face ea.

A.R. Ce ai fi fãcut dacã nu ai fi ajuns fotbalist?
A.P. E un rãspuns pe care l-am cãutat şi eu de multe ori dar n-am reusit sã-l gãsesc niciodatã. Chiar n-am idee.

Foto: prosport.ro

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII