Acasă Sport Alain Prost vine la Promotor cu Dacia

Alain Prost vine la Promotor cu Dacia

223
0
DISTRIBUIȚI

Ce onoare mai mare putea face Romaniei un campion de Formula 1, decat sa conduca… o Dacie? Si nu oriunde, ci in cadrul unui concurs de senzatie cum este Trofeul Andros. Alain Prost, caci despre el este vorba, s-a urcat la volanul unui Duster Concept pentru a demonstra de ce este in stare noua masina Dacia, chiar daca, tot ce e pe dedesubtul caroseriei nu are nici o legatura cu viitorul SUV romanesc 4×4.

Fostul pilot de Formula 1 s-a clasat al doilea în cadrul Trofeului Andros, care a inceput in decembrie si s-a încheiat sâmbătă, 31 ianuarie, pe pistele de la Super Besse. La final, francezul s-a declarat multumit de Duster si a declarat ca la prima participare cu o maşină nouă, a reusit sa-si incomodeze  adversarii rodaţi. Mai mult decat atat, prima participare Dacia la Trofeul Andros a insemnat 3 victorii şi titlul de vicecampion pentru Alain Prost.

Sambata la pranz, Pro Motor va prezenta imagini in exclusivitate de la Trofeul Andros, o competitie in care echipele nu au timp pentru setari ulterioare. Este aproape imposibil să faci teste între două curse, astfel ca, până la ultima cursă, echipa a lucrat să obtina maximum de la Duster. Alain Prost, care are de gand sa profite de sfârşitul acestei ierni pentru a analiza datele adunate si pentru a testa noile soluţii, a spus la finalul competitiei ca ar dori ca in sezonul urmator sa concureze tot cu Dacia. Începând cu sfârşitul lui martie 2010, Dacia Duster va fi comercializat progresiv (în versiunile 4×2 şi 4×4) în Europa, Turcia, Africa şi în Orientul Mijlociu.

DISTRIBUIȚI