Acasă Social Vedetele si copii lor ajuta 100 de copii din centrele de plasament

Vedetele si copii lor ajuta 100 de copii din centrele de plasament

347
1
DISTRIBUIȚI

Sambata, 3 decembrie la ora 12, Corina Bud, Andreea Spatar, Anca Serea si Anamaria Prodan impreuna cu odraslele lor vor oferi cadouri in avans de Mos Niculae in China Town (Afumati) unui numar impresionant de copii institutionalizati, 100, a caror situate materiala este precara si care sunt lasati din cauza lipsurilor in centre de plasament.

Intr-un cort imens, special amenajat, copiii vor primi daruri, se vor juca, vor avea parte de un spectacol special conceput pentru ei. Cele patru vedete s-au declarat incantate sa faca parte din acest proiect al China Town, care isi propune sa ajute un numar cat mai mare de copii necajiti ori de cate ori este o sarbatoare importanta.

„Ma bucur sa fiu alaturi de ei, si daca o zi din viata mea o pot dedica unor copii care au prea multe probleme la o varsta atat de frageda, o fac cu cea mai mare bucurie si multumire sufleteasca. Si-i invat si pe copiii mei sa fie buni, generosi si responsabili. E de apreciat ca un oras chinezesc s-a mobilizat sa ajute 100 de copii romani”, a declarat Anamaria Prodan.